Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

The Truth about Drugs


4 σχόλια:


  1. " Αφηγήσου ένα θαύμα του Χριστού -2

    Ο Χριστός έκανε πολλά θαύματα, τον τυφλωμένο, το λεπρό, τον παράλυτο, τη φρεναρισμένη καταιγίδα, το περπάτημα στα νερά, κλπ. Αλλά ένα θαύμα δεν το έκανε, δεν έσωσε τον αδελφό μου από τα ναρκωτικά.
    Αλλά σας παρακαλώ, μη διαβάσετε αυτή την έκθεση στην τάξη.".

    (Από το βιβλίο "Ο Θεός μας έπλασε τζάμπα / Το κατά τους μαθητές του Αρζάνο Ευαγγέλιο, επιμέλεια: Μαρτσέλο Ντ' Όρτα, εκδόσεις "Γνώση").

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. " -Ναρκωτικά παίρνετε;
    - Τζίμης Πανούσης: Ομολογώ ότι βλέπω πολλή τηλεόραση και νομίζω ότι δεν μπορώ να την κόψω. Τα χασίσια, οι ηρωίνες και το αλκοόλ δεν είναι του τύπου μου. Κανά κρασάκι βέβαια στην παρέα το πίνω. ".

    (Από το "Μουσική", Απρίλιος 1985 κι αναδημοσίευση στη σελίδα 79 του βιβλίου του Τζίμη Πανούση "Υγιεινή Διαστροφή", εκδόσεις opera, 1996).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο πανουσης ειχε δηλωσει οτι εχει δοκιμασει απο ολα τα ναρκωτικα.τελικα μερικοι θελουν να λεγονται καλλιτεχνες αλλα αυτο με το να ειναι μερικοι μια κρυο μια ζεστη στη συμπεριφορα τους και καθολου σταθεροι δεν ειναι σωστο.αλλωστε ροκ σημαινει να εισαι σταθερος στις αποψεις σου.βραχος.συμπερασμα.ο πανουσης δεν ειναι ροκ αλλα τσιχλα ροκ.ειχα αλλη εντυπωση αλλα με αυτο που αναρτησε ο φιλος παραπανω καταλαβαινω περισσοτερα.

      Διαγραφή
    2. -...σ' ευχαριστώ για το λόγο τον καλό.

      Διαγραφή