Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΒΟΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ

Άδωνις και Βορίδης. Γραφικοί τύποι της προεκλογικής περιόδου. Ο πρώτος είπε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσει στο Παρίσι  (εμείς το περιμένουμε, αλλά οι Γάλλοι τον θέλουν;), ο άλλος, ότι, δεν ...παραδίδει την εξουσία!

Το ακούσαμε κι αυτό : Ο Βορίδης, λέει πως δεν πρόκειται να παραδώσει την εξουσία. Ποιος τον ρώτησε; Παραδώσει δεν παραδώσει, Δευτέρα πρωί, ο λαός, θα τον παραδώσει  στο σπίτι του.


Όμως...
Όταν ένας υπουργός, μιας κυβέρνησης, που οδηγεί τη χώρα σε Εκλογές, δηλώνει ανοιχτά και τσαμπουκαλίδικα, πως δεν πρόκειται να παραδώσει την εξουσία στους νικητές, και για αυτό, θα κάνει, ό,τι και αν χρειαστεί, πού πάει ο νους σας; Το διατύπωσε πονηρά, εννοώντας ή υπονοώντας, κλείνει το μάτι κάπου.

Μπορεί λοιπον, ένας τέτοιος τύπος, σε προεκλογική περίοδο, να παραμένει σε θέση στον κρατικό μηχανισμό, δεν προκαλεί την ανησυχία, για το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας; Ένας που δηλώνει ότι, δεν πρόκειται να  παραδώσει (αφήνοντας έστω, να εννοηθεί, ανεξάρτητα του τι θα αποφασίσει ο Λαός), αυτός ο άνθρωπος, μπορεί να παραμένει υπουργός, δεν εγείρεται ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ;

Ο Βορίδης, προέρχεται από το κόμμα της ΕΠΕΝ, που υποστήριζε τους συνταγματάρχες, εκείνους τους «υπερπατριώτες» που έβαλαν στον γύψο την Ελλάδα.
Και εκείνοι, οποία σύμπτωση, παραμονές Εκλογών του 1967, αποφάσισαν πως δεν έπρεπε να παραδοθεί η εξουσία στους διαφαινόμενους νικητές των Εκλογών, και θα έκαναν ό,τι χρειαζόταν να κάνουν. Και τι έκαναν; Πραξικόπημα.
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως κωμωδία.
Ο Βορίδης, πραξικόπημα, δεν μπορεί να κάνει.
Τι λοιπόν θα κάνει, για να μην παραδοθεί η χώρα στη θέληση του κυρίαρχου λαού;
Το συμπέρασμα βγαίνει αβίαστο, λένε πολλοί, θα επιχειρήσει με δικό του μηχανισμό, να κάνει νοθεία.
Ούτε αυτό μπορεί, το μόνο που μπορεί, είναι εκείνο το βράδυ, να πάει να πνίξει τον πόνο του στα μπουζούκια. Άλλωστε, ήδη τα γύρισε έκανε κωλοτούμπα "Δεν εννούσα τίποτα βίαιο, εννούσα ότι θα πάω πόρτα πόρτα".


Με πρόσχημα την σωτηρία της πατρίδας, μπορεί να γίνουν πολλά έκτροπα, αλλά νοθεία στο εκλογικό αποτέλεσμα, υπό τις παρούσες συνθήκες, είναι δύσκολο, έως αδύνατο.
Όμως, σε κάθε περίπτωση, και μόνο που τόλμησε να υπονοήσει ανοιχτά (έστω κι αν τώρα τα γυρνά κουτοπόνηρα), πως δεν τον ενδιαφέρει η θέληση του Λαού, και ότι θα αγωνιστεί πάση θυσία να γίνει  αυτό που έχει στο ξερό του κεφάλι, αυτός ο άνθρωπος, πρέπει να απομακρυνθεί, για να μην υπάρχει η παραμικρή, ως προς το αποτέλεσμα, υποψία.

Άλλος γραφικός, ο Γιώργος Μουρούτης (Διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού) μας προειδοποιεί με ανάρτησή του στο fb, ότι οι κομμουνιστές είναι απατεώνες. Προς τούτο, χρησιμοποιεί  παλαιό χουντικό δημοσίευμα...

Σε αυτές τις Εκλογές, συμβαίνουν πράγματα κωμικά και τραγικά.
Ένα από τα τραγικά, είναι, η άλωση της Δεξιάς, από πρώην (ή και νυν)χουντικούς, που κατέλαβαν όχι μόνο θέσεις κλειδιά στη ΝΔ, αλλά και βουλευτικά έδρανα, και υπουργεία.
Θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Η Δεξιά αυτή, δεν είναι η Δεξιά του γέρου Καραμανλή. Και από ότι φαίνεται, και ο νεότερος, δεν συμφωνεί με όσα γίνονται, και μάλλον αυτός, έβαλε τον Αντώναρο να αδειάσει τον Βορίδη.
Σχολιάζοντας τις δηλώσεις, ο Αντώναρος είπε καθαρά και ξάστερα, πως ο Βορίδης, δεν έχει πλέον θέση στο κόμμα.

«Η Νέα Δημοκρατία του Κωνσταντίνου Καραμανλή έχει μάθει να σέβεται το αποτέλεσμα των εκλογών. Αρχή απαράβατη. Όποιος δεν συμφωνεί, δεν έχει θέση ανάμεσα μας» έγραψε στο Twitter.

Όλοι όσοι δηλώνουν ευθαρσώς, πως δεν πρόκειται να παραδώσουν την εξουσία, δεν είναι τυχαίο, που είναι χουντικής απόκλισης, ή χουντικής προϋπηρεσίας.



Τελευταία, εμφανίστηκε και μία ακραιφνής ΟΝΝΕΔίτισα, μισή αρχαιολόγος, μισή μοντέλα (την βλέπετε στη φωτο), και πετάει τη σκούφια της,  με τον Βορίδη.  ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΛΕΕΙ, ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ...ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! Ονομάζεται Έλλη Παπαγγελή, κέρδισε λίγα λεπτά δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο, όταν αναπαρήγαγε τη χουντική προπαγάνδα, γράφοντας στο fb πως νεκροί στο Πολυτεχνείο δεν υπήρχαν. Τότε έφαγε μερικές καρπαζιές, αλλά τώρα επανέρχεται σαν... Public Figure (θα τρελαθούμε Παναγία μου) για να δηλώσει κι αυτή, πως τη χώρα δεν θα την παραδώσει στην Αριστερά, ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνει!
Η κατάσταση είναι τρελοκομείο.
Αν ζούσε ο γερο Καραμανλής, και έβλεπε όλα αυτά, θα αυτοκτονούσε. Μπορεί να είχε εντοπίσει κι αυτός συμπτώματα τρέλας, αλλά τέτοια μπουρδέλο κατάσταση, δεν θα την άντεχε. Πώς κατάντησε έτσι η ΝΔ; Ποιος την κυβερνάει; 

Άλλο απίστευτο που συμβαίνει, σε αυτές τις Εκλογές, είναι ο μηχανισμός που έχουν στήσει ομοϊδεάτες του Βορίδη , για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο.
Και τι δεν κάνουν, μέχρι και τον Άγιο Παΐσιο χρησιμοποιούν, για να φοβίσουν τις γριές.
Σύμβουλος του Σαμαρά, ο περίφημος Μουρούτης, δημοσίευσε στο fb, μέχρι και συμβουλές για ποια είδη πρέπει να τρέξουμε να αγοράσουμε από τώρα, σε περίπτωση που βγει ο Τσίπρας. Και ανάρτησε φωτογραφίες με ρύζια και μακαρόνια και γκαζάκια, θέλοντας να σπείρει τρόμο σε γιαγιές και παππούδες. Ευτυχώς καμιά γιαγιά δεν έπαθε συγκοπή, γιατί καμιά γιαγιά δεν μπαίνει στο fb. 

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ; Γιατί, είναι οι ίδιοι τρομοκρατημένοι. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί, τα παίζουν όλα για όλα. Ξέρουν, πως την Δευτέρα, μετά το αποτέλεσμα, θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση. Οι σοβαροί ΝΔημοκράτες, που τώρα φαίνονται να μην αντιδρούν, είναι φανερό, πως μετά, θα τους κόψουν τον κώλο. Όλη αυτή η παρεούλα, κάτι Μουρούτηδες, κάτι Γεωργιάδηδες, κάτι Βορίδηδες, θα σβήσουν.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ:  Ο Λαός, θέλει να απαλλαγεί, θέλει να προχωρήσει μπροστά, θέλει Αξιοπρέπεια, Ψωμί  και Ελευθερία. ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ. Η Δευτέρα, θα είναι μια άλλη μέρα, η μαύρη συντήρηση θα συντριβεί και ο κόσμος θα αποκτήσει ΕΛΠΙΔΑ.



2 σχόλια:

  1. Πές τα χρυσόστομε !!! Τέτοια προκλητικότητα και ξεδιαντροπιά για να κρατηθούν στην εξουσία δεν ξανάγινε και το χειρότερο είναι ότι συνεχίζει να προβάλλεται απο τα μέσα σαν κάτι φυσιολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -...έχει, πάντως, κάτι θλιμμένο στη ματιά της η μαυρο(το μαύρο χρώμα του στρινγκακίου να παραπέμπει, άραγε, σε "Μαύρη Αντίδραση";)στρινγκοφορούσα αυτή Κόρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή