Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΝΕΡΙΤ – Ξεσκαρτάρισμα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ

Χρειάζεται άμεση απομάκρυνση, όσων τοποθετήθηκαν από την προηγούμενη κυβέρνηση, σε θέσεις κλειδιά στον κρατικό μηχανισμό, και ιδιαίτερα σε διευθυντικές θέσεις στη ΝΕΡΙΤ.
Δεν πρόκειται για ρεβανσισμό, γιατί δεν πρόκειται για φτωχούς υπαλλήλους. Τα διευθυντικά στελέχη, της ΝΕΡΙΤ για παράδειγμα, διορίστηκαν (όλα με παχυλούς μισθούς), από την προηγούμενη κυβέρνηση, με αποστολή, να επιχρυσώνουν την μνημονιακή πολιτική.
Και αυτή την πολιτική, συνεχίζουν να υπηρετούν, χωρίς να υπολογίζουν τη θέληση του λαού, όπως καταγράφηκε, στις εκλογές του Ιανουαρίου. Συνεπώς, η  απομάκρυνσή τους, δεν αποτελεί ρεβανσισμό, αλλά εύλογη κίνηση, για  περιφρούρηση της Δημοκρατίας. Αλλάζει ο λύκος;


Διάγουμε κρίσιμες μέρες, και είναι επιτακτικό να απομακρυνθούν άνθρωποι και μηχανισμοί, που επιβουλεύονται τη Δημοκρατική Αλλαγή, και επιθυμούν το πισωγύρισμα στο καθεστώς Μνημονίου.
Η απομάκρυνση των μνημονιακών, πρέπει να γίνει άμεσα, και σε όλο τον Δημόσιο Τομέα. Το Κράτος κυβερνάται όχι τόσο από τους Υπουργούς, όσο από τους ΓΓραμματείς, τους Διευθυντές και τους  υπεύθυνους σε θέσεις κλειδιά. 
Μπορεί ν αλλάξει ο Υπουργός, αν δεν αλλάξει ο κρατικός μηχανισμός, δεν έγινε τίποτε. Ένα παράδειγμα είναι η ΝΕΡΙΤ. Από την Βούλτεψη, περάσαμε στον Παππά. Δεν είναι λοιπόν εξοργιστικό, που ΝΕΡΙΤ ήτανε, και ...ΝΕΡΙΤ παραμένει; Ας ελπίσουμε, όχι για πολύ.

Καθημερινά, στον Δημόσιο ΡαδιοΤηλεοπτικό Φορέα, βλέπουμε να εξελίσσεται ένα απίστευτο σήριαλ, με  στόχο, να επανέλθει ο Φόβος. Καθημερινά, στα «δημοσιογραφικά» πάνελ της ΝΕΡΙΤ, ακούγεται διαρκώς η φωνή, όλων των γνωστών μαϊντανών,  που υπονομεύουν την Εθνική προσπάθεια για Αξιοπρέπεια, Πολιτισμό και Ελευθερία. Ως πότε;

Ο Λαός ψήφισε, η κυβέρνηση άλλαξε, και όμως, τα διορισμένα διευθυντικά στελέχη της ΝΕΡΙΤ, παραμένουν στη θέση τους, σαν να μην έχει συμβεί τίποτε.
Άραγε χρειάζεται νομοσχέδιο για να απαλλαγούμε από τους «εκλεκτούς» υπηρέτες, των πολιτικών υποδούλωσης του λαού μας; Ή, μήπως, χρειάζεται να περιμένουμε, για να φύγουν οικειοθελώς;

Κανείς τους δεν παραιτείται.
Θα έπρεπε, αν φοράνε παντελόνια, να έφευγαν μόνοι τους, με την αλλαγή εξουσίας.
Δεν το έκαναν και δεν έχουν σκοπό. Παραμένουν με σχέδιο, για να  υπονομεύουν, αμοιβόμενοι κιόλας, με εξωφρενικούς μισθούς.
Ελπίζουν σε αριστερή παρένθεση (κάποιοι μάλιστα διαδίδουν πως πέφτει η κυβέρνηση τον Μάρτιο), και ήδη το σχέδιο αυτό φαίνεται πως έχει τεθεί σε εφαρμογή, σε όλο τον Κρατικό Μηχανισμό.

Άλλο ρεβανσισμός, άλλο χαζομαρισμός.
Δεν μιλώ για τους δημοσιογράφους που «αναγκάστηκαν» να πάνε στην γαλέρα της ΝΕΡΙΤ. Εκεί να δεχτώ, ότι θα ήταν ρεβανσισμός, αν ζητούσαμε να φύγουν οι κάθε προκό- ανεπρόκοποι που έκαναν αηδιαστική κωλοτούμπα.

Εδώ, όμως δεν μιλάμε γι αυτούς (τουλάχιστον τώρα). Μιλάμε για τα χρυσοπληρωμένα διευθυντικά στελέχη που ακόμα χρυσοπληρώνουμε. Αυτοί, πρέπει να φύγουν. 

1 σχόλιο:

  1. -...κι η νέα αυτή τηλεόραση που θα γίνει, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΟΜΙΣΕΙ, πάλι, με "ωραία μάτια" διαφόρων αλεπουδο"κυριών" ούτε με διάφορα ποικιλοΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟκομματοσκυλόχρωμα "άνθη" του ελλαδίτικου ΚΑΤΑΦΕΡΤΖΙΣΤΑΝ που, πέρα από κυβερνήσεις που αλλάζουν, μια χαρά τάχουν ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, μέχρι σήμερα, να ΦΥΤΡΩΝΟΒΟΛΕΥΟΥΝ την ΣΕΜΝΟΤΑΠΕΙΝΗ πωπάρα τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή