Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Οι Pink Floyd, ο θάνατος του Παντελή και ο ...Μένιος Φουρθιώτης!

Ο θάνατός σου πούλησε πολύ, Παντελή Παντελίδη. Κανείς δεν σ αγάπησε όταν στραβοπάτησες τότε, στα Κατεχόμενα, σ αγάπησαν όμως όλοι ξαφνικά, όταν πάτησες τη γκαζιά, και μπήκες στο χώμα.  
Γύπες εφόρμησαν στα λάστιχα, στις πρώην, στους συγγενείς, στις τεθλιμμένες γειτόνισσες, ψάχνοντας  θλιβερές λεπτομέρειες να βγάλουν στον πάγκο.
Τι έμεινε να πουλήσουν ακόμα;
Ποιος το περίμενε, πως την κηδεία σου, θα παρακολουθούσαν και οι ...Pink Floyd, από την Κοπεγχάγη, βλέποντας αποκλειστικά, Μένιο Φουρθιώτη! Και έκλαιγαν όλοι άγνωστε φίλε...
Έκλαιγε η Νανά, έκλαιγε κι ο ...David Gilmour σε χαμογελαστή φωτογραφία αλλουνού, και μάθαμε πως σε όλο τον κόσμο, όλοι οι φαν, όλα τα κλαμπ των Pink Floyd, παρακολουθούσαν το θάψιμο, αποκλειστικά στην εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη.
Αντίο.
All I can tell you is it's all show biz.


5 σχόλια:

  1. Αυτός που λέει η Νανά ότι είναι ο Γκίλμορ, είναι πράγματι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα..Έλα ρε Μάρθα, τσίμπησες - φυσικά και ΔΕΝ είναι. Τώρα ποιος τύπος άσχετος είναι, μόνο η Νανά και η Φράνκα, ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς έτσι λειτουργούν τα τέρατα της δημοσιογραφίας, όποιος κι αν πέθαινε θα τον πουλούσαν στον πάγκο τους. Τώρα έτυχε να ναι ο Παντελής , που βρισκόταν στο προσκήνιο και τις τελευταίες μέρες του έφαγε πολύ λάσπη από αυτούς που μετά τον "έκλαιγαν" .Κρίμα για το παιδί , γιατί ήταν καλό παιδί κυριολεκτικά . Αυτοί θα συνεχίζουν τώρα να "θάβουν" τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή