Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

OMNI- 2

Σχόλια- Νέα- Μηνύματα

*Το MEGAλο κανάλι συνεχίζει, λέει, με «την δική μας άδεια». Όμως...Οι ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ, εργαζόμενοι, καταφεύγουν σε επίσχεση εργασίας, και στέλνουν «ραβασάκι», στους τρεις Κύριους μπαταχτσήδες του MEGA:
«Κύριε Βαρδινογιάννη, Κύριε Μπόμπολα, Κύριε Ψυχάρη, ειλικρινά λυπούμαστε που είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσουμε ότι έχετε “ξεχάσει” 500 οικογένειες στην επιχείρησή σας, ΤΗΛΕΤΥΠΟΣ ΑΕ, απλήρωτους εδώ και πέντε μήνες...»

*Ο «Πάτερ Δημήτριος», νέο δραματικό έργο... Ο Δήμος Βερύκιος, βγαίνει απ’ τα ρούχα του, που δεν πήρε άδεια, το καλό αφεντικό του, Δημήτρης Κοντομηνάς. Στο Δελτίο Ειδήσεων του  ALPHA, κόκκινος από θυμό, φώναζε:
«Ο Πάτερ Δημήτριος, πήγε με 61 εκατομμύρια και δεν πήρε άδεια...Με πόσα να πάει;...»

*Κλαίει και οδύρεται η Ελένη Μενεγάκη - είναι γνωστό πως λατρεύει τον Πρόεδρό της, Κοντομηνά.
Φήμες, λένε πως αναζητεί τώρα παρηγοριά, στο νέο κανάλι του Μαρινάκη.

*Άλλο δράμα: Τέλος ο «Ενικός» στο Star. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ανακοίνωσε πως σταματά τις εκπομπές του ...λαού, αφού το κανάλι δεν πήρε άδεια. Αποσύρεται, να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του, στο νέο τηλεοπτικό τοπίο.

*Γλυκάκια κέρασε ο Αλαφούζος, περιχαρής, για την άδεια που απόκτησε. Κάτι που ειλικρινά, ΔΕΝ έχουμε καταλάβει, σε αυτή την υπόθεση: Εφόσον το Δημόσιο, έχει δεσμεύσει όλη την κινητή και ακίνητη περιουσία του Γιάννη Αλαφούζου, με ποια περιουσία, αυτός μπόρεσε και χτύπησε άδεια;

*Φτύστε τους. 
Αυτοί είναι 
οι τέσσερις «άνδρες» 
που βίαζαν, 
και εξέδιδαν 
το14χρονο κορίτσι, 
στην Λάρισα



*Λεφτά υπάρχουν! Ποσό 5 εκατ. ευρώ θα μοιραστούν τα κόμματα, 
ως τρίτη δόση της κρατικής οικονομικής ενίσχυσης για το 2016.

*Απολαυστική συνέντευξη 
του Γιώργου Ίκαρου Μπαμπασάκη, 
για την μετάφραση του μυθιστορήματος  
«Η σκούπα και το σύστημα» (εκδόσεις Κριτική, 2016) του David Foster Wallace. 
Διάβασε για να διαβάσεις ΕΔΩ

*Απίστευτη λογοκρισία, έμπνευσης Ερντογάν: Μόνον Πατριωτικά έργα στην Τουρκία!
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΕΡΓΑ ΣΑΙΞΠΗΡ, ΤΣΕΧΩΦ, ΜΠΡΕΧΤ ΚΑΙ ΝΤΑΡΙΟ ΦΟ.
Στο πλαίσιο της εκκαθάρισης, ο γενικός διευθυντής των Κρατικών Θεάτρων της Τουρκίας, Νεγιάτ Μπιρετσίκ, ανακοίνωσε: «Ανοίγουμε τα θέατρα μόνο με τοπικά έργα, γραμμένα από Τούρκους συγγραφείς και μόνον από συγγραφείς που εκλαμβάνονται ως πατριώτες».

*Τι θα γίνει με το ΕΨΙΛΟΝ; Σκούρα τα πράγματα για τους εκεί διαφημιστές των υαλουρονικών, κολλαγόνων,  ντολμαδοτυλιχτών και άλλων συναφών προϊόντων. Με την αγωνία στα μάτια, Νανά Παλαιτσάκη, Αλεξάνδρα Τσόλκα, Έλλη Παπαγγελή, Κατερίνα Καινούργιου, και άλλες «σταρ» του καναλιού.
Μόνη ελπίδα τους, να ...ξυπνήσει ο Μένιος, που κοιμάται και ονειρεύεται πως πέφτει από αεροπλάνο για να κατατροπώσει τους κακούς.
Θα ξυπνήσει λέει, στις 17 Σεπτεμβρίου...


1 σχόλιο:

  1. δηλαδη η αλλοι που πηραν αδειες τι ειναι?καλυτεροι ή χειροτεροι απο αυτους που αναφερετε? για να καταλαβουμε δηλαδη.ο γερομπαμπαλης κυριακου του ΑΝΤ1 που εχει δεσμο με την πιτσιρικα σε τι διαφερει απο τους υπολοιπους....!! καυτηριαζετε και κρινετε κατα το δοκουν μιστερ.και οχι αμεροληπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή