Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016

Τα 5 δημοφιλέστερα μουσικά Blogs/sites στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με το εγκυρότερο όργανο μέτρησης (Alexa), τα πέντε πιο δημοφιλή Blogs και sites, που ασχολούνται ,με την νεανική κουλτούρα (ιδιαίτερα με την μουσική, τα φεστιβάλ,τις μουσικές σκηνές και το ροκ), είναι:

1.AVOPOLIS.gr
2. ROCKING.gr
3. MUSICHEAVEN.GR
4.ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ
5.MIXGRILL.GR

Στην έκτη θέση, τοποθετείται το αρκετά ενδιαφέρον, MIC.GR.

Σύμφωνα πάντα με την Alexa, το μοναδικό από αυτά, που παρουσιάζει συνεχώς άνοδο, είναι το μπλογκ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, και αν συνεχιστεί η πορεία του, γρήγορα θα είναι το δημοφιλέστερο νεανικό πόρταλ στην Ελλάδα.


Και μια λυπηρή διαπίστωση:
Το μπλογκ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ, άλλοτε σε καλή θέση, τώρα βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση.
Το μπλογκ αυτό, όπως δείχνουν οι πίνακες των μετρήσεων, χάνει   καθημερινά σε αναγνωσιμότητα, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες που καταβάλλει ο διαχειριστής του.


5 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την τιμητική(και άξια) θέση στη πεντάδα Μανώλη !Το MIC είναι πραγματι πάρα πολύ καλό και θα έπρεπε να είναι πιο ψηλά,κατά τη ταπεινή μου γνώμη,αλλά είναι περισσότερο η θεματική του ενασχόληση με το underground(ευτυχώς για μένα...)και γιαυτό ίσως ''χάνει πόντους΄΄,συνέχισε τη πολύ καλή δουλειά !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σε υψηλα κλιμακια ποιοτητας το blog του μανωλη νταλουκα.πιστευω οτι ειναι μια κατηγορια απο μονο του που ξεχωριζει δεδομενου οτι η ερευνητικη του δημοσιογραφια παρουσιαζει εξεζητημενα πολλες φορες και μοναδικα ντοκουμεντα που δεν υπαρχουν αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμα σσχολείται συνέχεια με Βουτσάδες και Χούντες, Γαρμπήδες/Κοινούσηδες, Σοβιετίες, Βόρειες Κορέες και λοιπά ΣταλινοΚουκουε-απολιθώματα, πώς να μην είναι σε ελεύθερη πτώση ο έρμος ο Τρούσσας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία sites και blogs όλα το straightonmusic είναι από τα καινούρια καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή