Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Νικόλας Καραναστάσης- Σταράκια και Πορφυρά Φιλιά, στην Απανεμιά (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου και ώρα 9 μ.μ)

Ο Νικόλας Καραναστάσης, ανήκει στην γενιά που μεγάλωσε με Τρύπες, Ξύλινα Σπαθιά και δίσκους του Παύλου Σιδηρόπουλου. Θεωρεί μεγάλο κεφάλαιο, τις μουσικές του Θανάση Παπακωνσταντίνου.
Θέλει, η Τέχνη, να είναι η αρχή και το τέλος, της καθημερινότητάς του.
Έγινε γνωστός, με τα πανέμορφα «Σταράκια».




Την Δευτέρα, 5 Δεκ 2016, και ώρα 21:00, μπορείτε να τον δείτε, σε ένα ακουστικό live, στην μπουάτ Απανεμιά (Μνησικλέους και Θόλου 4, Πλάκα, τηλ 2103248580).

Ο τραγουδοποιός, θα παρουσιάσει και το νέο του σινγκλ, Πορφυρό Φιλί.
Ο ίδιος, έχει γράψει γι αυτό...

Ένα τραγούδι για όλα εκείνα που σε στοιχειώνουν.
Για εκείνα που έδωσες, για εκείνα που πήρες
Για όσα δεν τόλμησες να δώσεις ποτέ, για τις στιγμές εκείνες που περάσανε δίπλα σου και αφήσαν λίγη από την ανάσα τους στο σβέρκο σου.
Κάθε τραγούδι είναι μία καινούργια συνταγή. Στιγμές, ιστορίες, συζητήσεις με φίλους ή με τον εαυτό σου, εικόνες, μυρωδιές, γεύσεις!!! Για την συνταγή αυτή την φορά πήρα λίγο αλάτι, πιπέρι, τριαντάφυλλο, κρίνα και μία δόση από πορφύρα!


1 σχόλιο:

  1. Eίναι πανέμορφο το συναίσθημα να ανακαλύπτεις σε ένα τυχαίο σερφάρισμα στο internet κάτι που έχει γραφτεί για σένα.
    Οφείλω να ομολογήσω λοιπόν οτι αυτό είναι ένα απο τα ομορφότερα πράγματα που έχω διαβάσει.Σαν να έχει ανοίξει κάποιος το βιβλίο μου και να έχει διαβάσει όλη την ιστορία.Ένας άγνωστος καινούριος φίλος που,λές και σε ξέρει μια ζωή.Λυπάμαι που δεν διάβασα νωρίτερα το άρθρο και νιώθω απέραντη ευτυχία.Ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή