Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

Φωτογραφίες που αποτυπώνουν το κλίμα των ημερών

Ο Ρώσος πρεσβευτής στην Τουρκία, Andrei Karlov, κείτεται νεκρός, σε γκαλερί της Άγκυρας, όπου γινόταν Έκθεση Φωτογραφίας. Όρθιος, με το πιστόλι στα χέρια, ο τζιχαντιστής δολοφόνος του, απότακτος αστυνομικός, που παρεισέφρησε στον χώρο της Έκθεσης, με πλαστή αστυνομική τατυτότητα. Δευτέρα, 19 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Hasim Kilic/Hurriyet.


Ένα αναμμένο κερί, πάνω στην Εθνική Σημαία της Γερμανίας, κοντά στο σημείο που ανατινάχθηκε το φορτηγό, σκορπώντας τρόμο και θάνατο, σε όσους βρίσκονταν, στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι, στην πλατεία Breitscheidplatz, στο Βερολίνο.Τρίτη 20 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Fabrizio Bensch

Η αντίδραση της Μις Πουέρτο Ρίκο, Stephanie Del Valle, καθώς ανακοινώνεται πως στέφεται Μις Κόσμος. Κυριακή 18 Δεκ 2016.

Φωτογραφία:; Joshua Roberts

Ένα αγόρι, σχηματίζει το σήμα της Νίκης, καθώς μεταφέρεται με λεωφορείο. Έχει μόλις απελευθερωθεί, από περιοχή που κρατούσαν τζιχαντιστές, στο Χαλέπι, Συρία. Δευτέρα 19 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Abdalrhman Ismail

Η Λία, προσφυγοπούλα από το Ιράκ, ενώ την χτενίζει η μητέρα της, στον προσφυγικό καταυλισμό Grande Synthe, της Γαλλίας. Σάββατο 17 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Pascal Rossignol

Ένας άντρας ανάβει το τσιγάρο του, από τις φλόγες λεωφορείου που πριν λίγο έχει καεί από διαδηλωτές, μπροστά στο κτίριο του Κογκρέσου της Βραζιλίας. Τρίτη 13 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Adriano Machado

Εργαζόμενος σαν Άγιος Βασίλης, είναι κι αυτός άνθρωπος, και κάνει την ανάγκη του, σε κάποιο στενό, στο Λονδίνο. Σάββατο 10 Δεκ 2016.

Φωτογραφία: Peter Nicholls



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου