Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

Η Αλκμήνη Σταυρουλάκη για την Γιόλα Αναγνωστοπούλου και τον Παύλο Σιδηρόπουλο

Η Αλκμήνη Σταυρουλάκη, σε φωτο του 1974 (ΑΡΧΕΙΟ Μ Νταλούκα) .


Η ηθοποιός Αλκμήνη Σταυρουλάκη, καταθέτει στον Μανώλη Νταλούκα, την μαρτυρία της για τον χαρακτήρα της  Γιόλας Αναγνωστοπούλου, και του Παύλου  Σιδηρόπουλου. Το απόσπασμα, είναι από μεγαλύτερη συζήτηση, που θα δημοσιευτεί στο μέλλον. Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι, μία μαρτυρία, είναι μία εντύπωση που έχει κανείς, σύμφωνα με την γωνία που παρατηρεί, και δεν σημαίνει ότι αυτή η εντύπωση είναι και η αλήθεια. Για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα, δεν πρέπει να βασιζόμαστε ποτέ, σε μία μόνο μαρτυρία, αλλά να διασταυρώνουμε τις απόψεις, και κυρίως, να μελετάμε το έργο, ώστε να έχουμε γνώση των ιδεών, των εμμονών, και των φόβων που διακατείχαν τους τραγικούς πρωταγωνιστές της εποχής.

Ακούστε το απόσπασμα...





5 σχόλια:


  1. Rock... Τιμή και δόξα στον μεγάλο επαναστάτη

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/rock.html

    Η επανάσταση του Rock είναι καθήκον όλων μας να συνεχιστεί, αν θέλουμε να ελπίζουμε σ' ένα καλύτερο αύριο. …Let's Rock them all.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σχόλιό σας, εκτός του ότι παραπέμπει σε συγκεκριμένο μπλογκ, είναι και εκτός θέματος. Θα σας παρακαλούσα, να σχολιάζετε στο θέμα της ανάρτησης.

      Διαγραφή
  2. Mανώλη Good You Near.. Σου ειμαι ευγνώμων για παρα πολλά θαύματα και πραγματα που με θρεφεις..
    υγ .. Ενα παραπονο (μικρο).. Υπαρχουν στο παρόν blog ακομα, δημοσιευμένες συζητησεις- Αριστουργηματα, της Γιολας, του Αραπη, του Τζοχινακη του Καρακαντά, του Γκόλφη,που παραμένουν ακομα ακρωτηριασμένα, μισά, ως δευτερα ή πρώτα μέρη και ο χρόνος προχωρά λεηλατίζοντας.. Σκοπευεις κάτι για αυτά τα ορφανά; Υπάρχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα, δεν είναι δυνατή η προβολή του βίντεο. "Video unavailable. This video is private."

    ΑπάντησηΔιαγραφή