Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Τι είδε ο βορειοκορεάτης : Τον Ήλιο φαντάρο!

Χιλιάδες στρατιώτες παρέλασαν, δίνοντας στον βορειοκορεάτη ηγέτη τους, τον όρκο «Θα πεθάνουμε για σένα!».
Τι πίνουν; Δεν γνωρίζω.

Τανκς, και βαλλιστικά όπλα, έκαναν επίδειξη δύναμης. Χιλιάδες μπαλόνια στον αέρα, και πλήθη που χειροκροτούσαν ενθουσιασμένα. Ξετρελαμένες γυναίκες έκλαιγαν από χαρά, βλέποντας τον πολυχρονεμένο (και πανκοκουρεμένο) ηγέτη τους. Ο Κιμ Τζονγκ-ουν , παρακολουθούσε ευχαριστημένος, μην πιστεύοντας και ο ίδιος, πώς διάολο τα κατάφερε, και τους έκανε όλους, Μπε και Ούγκες (πρόβατα, χωρίς σκέψη). 

Στην Βόρειο Κορέα, η 15η Απριλίου, είναι η Ημέρα του Ήλιου, και εκατομμύρια εορτάζουν, την γέννηση του ... σωτήρα τους, Κιμ ιλ Σούνγκ, παπού του σημερινού σωτήρα, Κιμ Τζονγκ-ουν , και πατέρα του προηγούμενου Κιμ Τζόνγκ-ιλ. Δυναστεία ηλιακών σωτήρων με όνομα Κιμ. Καλή φάση!

Ο πρώτος Κιμ, πέθανε το 1994, αφού ήταν στον θρόνο, από το 1948, που ιδρύθηκε η χώρα.
Ο θρόνος πέρασε στον γιο του, Κιμ, που πέθανε το 2011. Και μετά, φυσικά, στον θρόνο ανέβηκε ο τρίτος Κιμ, και γιος του δευτέρου. Ισόβιοι σωτήρες Κιμ, ελέω Ηλίου! Καλή φάμπρικα.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως η  Βόρεια Κορέα, αναπτύσσει πρόγραμμα πυραυλικών και πυρηνικών όπλων, για το οποίο ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, δήλωσε πως «Θα αντιμετωπιστεί».

Οι βορειοκορεάτες προειδοποιούν, πως θα ανταποδώσουν με πυρηνικά όπλα, σε περίπτωση που δεχθούν επίθεση, και έβαλαν ως κύριο θέμα στην παρέλαση, τους νέους long-range και submarine-based πυραύλους (φωτο).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου