Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

HOMO Σάπιοι - Τούμπα Libre

Οι HOMO Σάπιοι (Φωτ. Nick Ace)

Εκ Θεσσαλονίκης ορμώμενοι, οι HOMO Σάπιοι έχουν σχέδιο να προκαλέσουν πανελλήνιο χαβαλέ, με κεντρικό σύνθημα «Σάπιοι όλου του κόσμου ενωθείτε!».

Σχηματίστηκαν στην συμπρωτεύουσα, το 2007. 
Έβγαλαν ένα demo το 2008.
Πρώτος τους επίσημος δίσκος, το diy cd «Δεν μ’ αρέσει να δουλεύω» (2010), με 19 σαλταρισμένα τραγούδια, εκ των οποίων το ένα, διασκευή του «Εκλογές» (Μουσικές Ταξιαρχίες).


Πρόσφατα, κυκλοφόρησαν το εξωφρενικό άλμπουμ «Τούμπα Libre», με νέο σύνθημα «Ρετσίνα κόλα και γάμησέ τα όλα!».
Η μουσική τους, έχει βάση το punk – punk/rock με στοιχεία από ska, funk, R'n'R, surf κ.α. Ο στίχος τους είναι ελληνικός, με σατυρικό και χαβαλετζίδικο ύφος.
Ακούστε με δική σας ευθύνη...



Και ένα μήνυμα από τους HOMO Σάπιους:

Δέκα χρόνια Homo Σάπιοι!!! Μετά από τέσσερα μνημόνια, τριανταπέντε Eurogroup, τρεις εκλογικές αναμετρήσεις, ένα όχι που έγινε ναι, capital controls, δυο φανταρικά, δυο μετακομίσεις, μια απόλυση, μια παραίτηση και πολλά άλλα εμπόδια, παραμένουμε ζωντανοί και κάνουμε come back γιορτάζοντας την επέτειο αυτή με την παρουσίαση του δεύτερου πολυαναμενόμενου (λέμε τώρα) CD μας, με τίτλο «Τούμπα Libre»!! Την Παρασκευή 16 Ιουνίου ελάτε να γιορτάσουμε και να μεθύσουμε όλοι μαζί στο Eightball Club, πίνοντας ρετσίνα με κόλα και χορεύοντας τα ιδρωμένα κορμιά μας μέχρι πρωίας!! Μαζί μας θα είναι οι Ace In The Hole!
ΥΓ: Ελάτε μπας και ξεχρεώσουμε!
Είσοδος: 5€ με μπύρα

Doors open: 21:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου