Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Τι είναι το πρότζεκτ Μάταλα

Το πρότζεκτ Μάταλα, είναι μια διαδικασία διαλογισμού πάνω στην ιδέα TODAY IS LIFE TOMORROW NEVER COMES.
Οι συμμετέχοντες καλούνται να περιγράψουν, με ένα έργο τους, τον κόσμο της Ομορφιάς, Ελευθερίας, και Ζωής, που φαντάζονται, και να απαντήσουν (αν θέλουν), στο ερώτημα, αν αυτός ο κόσμος μπορεί να γίνει πραγματικότητα ΤΩΡΑ.


Το πρότζεκτ, εκκίνησε τον Αύγουστο του 2017, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του βιβλίου Μάταλα (Η ιστορία της Νεφεριάνας). Το βιβλίο  βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, που έγιναν την Άνοιξη του 1970 στις σπηλιές των Ματάλων (Κρήτη). Μια κοπέλα, πνιγμένη από τα αδιέξοδα του ΣΗΜΕΡΑ, φεύγει από το σπίτι της,  αποφασισμένη να ψάξει ως την άκρη της γης, να βρει το πανέμορφο ΑΥΡΙΟ που ίσως άλλαζε την ζωή της.
Στα Μάταλα, ανακαλύπτει, το λυτρωτικό μήνυμα: Today is Life, Tomorrow Never Comes.


To πρότζεκτ, θα υλοποιηθεί από καλλιτέχνες που προσκαλεί ο συγγραφέας του βιβλίου να εκφράσουν τις διαφορετικές ιδέες τους, πάνω στην πιθανότητα ενός αληθινού ΤΩΡΑ.  
Εκτός από το βιβλίο, περιλαμβάνει:


1-Μία ομαδική Έκθεση εικαστικών έργων, φοιτητών της ΑΣΚΤ, και άλλων καλλιτεχνών, που θα πραγματοποιηθεί, με τίτλο σύνθημα Today is Life, στις 10,11 και 18 Νοεμβρίου 2017, στοΣΧΟΛΕΙΟ.
Η Έκθεση, θα έχει την μορφή Human Be In με ομιλίες και live.

2-Ένας δίσκος με συνοδευτικό βιβλίο, και με τραγούδια συμμετεχόντων τραγουδοποιών, που θα έχει επίσης τίτλο  Today is Life.

3-Παραγωγή βίντεο που θα ανέβουν στον ιστοχώρο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου