Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Παραιτήθηκε ο Μάκης Μηλάτος

Ο Μάκης Μηλάτος, παραιτήθηκε από τις θέσεις του διευθυντή προγράμματος και παραγωγού εκπομπών, στον ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5. Στην προσωπική του σελίδα, στο fb, έγραψε:


«Καλύτερα χωρίς δουλειά, παρά χωρίς αυτοεκτίμηση»

Ολόκληρο το κείμενό του, με το οποίο γνωστοποίησε την παραίτηση, είναι:

«Θα μου επιτρέψετε κάτι επί προσωπικού...Αύριο και μεθαύριο κάνω τις 2 τελευταίες μου εκπομπές στο Κόκκινο 105,5. Όταν σου ζητάνε να τραβήξεις κουπί περιμένεις να σου δώσουν και τα κουπιά. Ήλπιζα γιά 9 μήνες, δυστυχώς μάταια. Η υπομονή μου εξαντλήθηκε και παραιτήθηκα από διευθυντής του σταθμού και κατ' επέκταση και από παραγωγός. Καλύτερα χωρίς δουλειά παρά χωρίς αυτοεκτίμηση. Ευχαριστώ πολύ όσους φίλους μου με τίμησαν ακούγοντας τις εκπομπές μου»


Πρόκειται για μια μεγάλη απώλεια. Ο Μάκης Μηλάτος, είναι ένας από τους λίγους γνώστες των μουσικών (και όχι μόνο) θεμάτων. Ικανότατος παραγωγός, και δημοσιογράφος. Πάντα κοντά στις πραγματικές αξίες της σύγχρονης μουσικής σκηνής, με κείμενα και εκπομπές, που διδάσκουν.
Από το 1977 αρθρογραφεί σε μουσικά έντυπα, εφημερίδες και sites.
Από το 1980 στο ραδιόφωνο, με εξαιρετικές εκπομπές στην ΕΡΑ, στο Κανάλι 15 (διευθυντής προγράμματος), Rock FM (διευθυντής), Ρόδον FM (διευθυντής), Capital, Klik FM, Εν Λευκώ,  και τελευταία, Στο Κόκκινο.

Ακόμη έχει δουλέψει ως dj, έχει κάνει παραγωγές δίσκων, έχει επιμεληθεί συλλογές και έχει διδάξει παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών σε ΙΕΚ και προγράμματα κατάρτισης.

Ως συγγραφέας, κυκλοφόρησε το βιβλίο του «101 δίσκοι που σημάδεψαν την πόπ κουλτουρα» από την Athens Voice Books,
και έχει συμμετάσχει στην γερμανική έκδοση Rock Session, γράφοντας για το ελληνικό ροκ στο βιβλίο που εκδόθηκε για τη ροκ μουσική στην Ευρώπη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου