Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

CHIPS #3- Τεύχος Οκτωβρίου 2017

Δεν υπάρχει αμφιβολία, ο Διάβολος κάνει όλα τα κακά. 

 Ο Διάβολος γίδια δεν είχε και τυρί πούλαγε (το λέμε για τους απατεώνες). Έβαλε ο Διαολάκος την ουρά του πάλι (τραγούδι για καταστάσεις μπάχαλο). Ο Διάβολος έχει πολλά ποδάρια (τον βρίσκεις παντού τον αφιλότιμο). Βρήκε τον διάολό του (μεγάλο μπελά). Δουλειά δεν είχε ο διάολος γ...σε τα παιδιά του (κάνει και ανωμαλίες ο πονηρός).

«Η Ώρα του διαβόλου» στο Θέατρο Αριστοτέλειον. Ο Γιώργος Χρανιώτης (στον ρόλο του Διαβόλου) και η Ευγενία Σαμαρά (στο ρόλο της Μαρίας), "ορκίζονται" στον έρωτα, στο πάθος και στην αμφισβήτηση κάθε νόμου.Η ανατρεπτική ομάδα της Dada – Art, ο εκκεντρικός σκηνοθέτης Γρηγόρης Αποστολόπουλος και η εταιρεία ΘΕΑ.ΜΑ. (θέατρα Μακεδονίας), μεταφέρουν για δεύτερη σεζόν στο θέατρο Αριστοτέλειον, το τολμηρό κείμενο του Πεσσόα, σε μία παράσταση γεμάτη εντάσεις και ανατροπές. Από Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και για μόνο 10 παραστάσεις!



Ο Θεός αγαπά τους πιστούς και ο Διάβολος τους θρησκόληπτους

«Χαίρε ω Χαίρε Ελευθεριά!». Δεκάδες θρησκόληπτοι, κρατώντας ελληνικές σημαίες και εικόνες και ψάλλοντας το «Υπερμάχω» και τον Εθνικό Ύμνο, έξω από το θέατρο «Αριστοτέλειον» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επεχείρησαν να διακόψουν την θεατρική παράσταση «Ώρα του Διαβόλου». Οι θρησκόληπτοι, δήλωσαν μέλη του Ιερού Λόχου και πως έχουν ιερό καθήκον να εμποδίζουν τα ...σατανικά έργα. Αρχηγός όλων αυτών  είναι ο γνωστός ψευτοπαπάς Κλεομένης.



Η Carla Bruni, στην Αθήνα.
Δευτέρα 23 και Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017. Η γοητευτική πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, θα δώσει – για πρώτη φορά - δύο συναυλίες στο Παλλάς με... «French Touch». Οι τιμές εισιτηρίων από ήπιες έως τσουχτερές:VIP: 80 €
Α ζώνη: 50 €
Β ζώνη: 35 €
Γ ζώνη: 25 €
ΠΟ: 15 € (περιορισμένης ορατότητας)
Μπορείτε να προμηθεύεστε το άλμπουμ και τα εισιτήρια της συναυλίας της Carla Bruni από το δίκτυο καταστημάτων Public, αλλά και από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα www.public.gr .




Ο Νίκος Αλέφαντος τώρα και ηθοποιός!

Γεια σου ρε Αλέφαντε, είσαι παλληκάρι
γεια σου ρε Αλέφαντε, κράτα όσο μπορείς


Υποδύεται τον αυστηρό πατέρα, στο αστείο βιντεοκλίπ του τραγουδιού «Να σε αποκαταστήσω» του Άγγελου Ανδρεάτου





Ο δημοσιογράφος και Αντιπεριφερειάρχης Β.Τ Αττικής, Γιώργος Καραμέρος (φωτο) πάει για Δήμαρχος στο Μαρούσι. 

Ελπίδα, να απαλλαγούν οι Μαρουσιώτες από τους Πατούληδες και να δουν κάτι
δημιουργικό και καινούργιο.


Ο Νίκος Περάκης επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη με την ταινία "Sucesss Story", μια γκρίζα κωμωδία στα χρόνια της κρίσης. Στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου.

Η ταινία, αφηγείται την σύγκλιση και την σύγκρουση δύο διαφορετικών κόσμων:
αυτόν του αστού, διανοούμενου, ψυχίατρου Παναγή Πάνδωρα (Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης) και της νέας, ανερχόμενης ηθοποιού Τζορτζίνας Τσελέπη (Φιόνα Γεωργιάδη).
Φόντο είναι η χώρα που καταποντίζεται στην δύνη της κρίσης. Σε μια ατμόσφαιρα αρχαίας Πομπηίας και σε χρονική διάρκεια έξι χρόνων (2008-2014), που την παρακολουθούμε ελλειπτικά μέσα από φλας μπακ, οι ήρωες, ζουν με προσδοκίες, που βλέποντάς τις να διαψεύδονται, «βγάζουν» τα πιο
ταπεινά τους ένστικτα και περνούν από τον έρωτα και τον ενθουσιασμό, στην απελπισία, την ματαίωση και την ζωώδη εκδίκηση.



Σκανδαλίστηκε απ' το φιλί και τόκαψε τελείως ο Λιάγκας. Τα έβαλε τώρα με τον συνάδελφο δημοσιογράφο Μάνο Νιφλή, που πήγε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης της ηθοποιού και συντρόφου του, Ελισάβετ Μουτάφη. Ο Μάνος της πρόσφερε λουλούδια και η Ελισάβετ τον φίλησε (φωτο).
Ο Λιάγκας έβγαλε όλο τον γελοίο πουριτανισμό του, λέγοντας στην ραδιοφωνική του εκπομπή:

"Είναι μεγάλη ξεφτίλα, βλέπω τώρα, αυτή η ηθοποιός η Μουτάφη, που τάχε με τον Κιμούλη κάποτε κλπ. Ερωτεύτηκε τώρα αυτόν τον δημοσιογράφο τον Μάνο Νιφλή...και βγαίνουν έξω και δημόσια και γλείφονται ...Είναι, θεωρώ, τουλάχιστον γελοίο να πας σε μια πρεμιέρα και να γλωσσοφιλιέσαι με αυτόν τον τρόπο. Είναι σίχαμα. Πρέπει να είσαι γελοίος άνθρωπος και καραγκιόζης τουλάχιστον!"

Με το νυχτικό βγήκε η Έλενα Παπαρίζου, να κλάψει τον άτυχο έρωτά της. Κλαίει μαζί της, ημίγυμνος ο Αναστάσιος Ράμμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου