Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Οι Απροσάρμοστοι σκέπτονται να βγάλουν δίσκο με τραγούδια του Βασίλη Πετρίδη;

Οι Απροσάρμοστοι ίσως να ετοιμάζονται για την παραγωγή ενός δίσκου, που θα ταράξει τα νερά του ελληνικού ροκ, και θα τους τοποθετήσει ξανά, στην πρωτοπορία.
Το χρωστάνε στους εαυτούς τους αυτό, αλλά κυρίως το χρωστάνε στην ροκ ιστορία.
Η σκέψη είναι να κυκλοφορήσουν δίσκο με τραγούδια του Βασίλη Πετρίδη (φωτο), εκπληκτικού κιθαρίστα και συνθέτη του συγκροτήματος, που έφυγε νωρίς από την ζωή.



Φωτο: Οι τίτλοι 15 τραγουδιών του Βασίλη Πετρίδη, γραμμένοι από τον ίδιο. Υπάρχουν περισσότερα από άλλα τόσα.


Πάνω από τριάντα τραγούδια-διαμάντια του Βασίλη Πετρίδη, περιμένουν να αναδειχθούν από τους εναπομείναντες Απροσάρμοστους, που μαζί με άλλα, ανέκδοτα, του Παύλου Σιδηρόπουλου, του Αλέκου Αράπη (και ίσως του Γαλανάκη), θα μπορούσαν να αποτελέσουν το υλικό, για έξι και παραπάνω δίσκους.

Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει οι Απροσάρμοστοι να προχωρήσουν σε ουσιαστική λειτουργία του γκρουπ, και όχι όπως είναι τώρα.
Το να χρησιμοποιήσουν μη μόνιμους τραγουδιστές ή τραγουδίστριες, είναι η μία πρόταση. Η άλλη είναι να εντάξουν μόνιμα στο γκρουπ, έναν τραγουδιστή ή μία τραγουδίστρια, που θα τους αναπτερώσει.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό;
Θα δούμε.


3 σχόλια:

  1. μακαρι να γινει αυτο και συντομα! οι στιχοι του πετριδη που ηταν μεγαλο ταλεντο αλλα και του σιδηροπουλου φυσικα θα βγαλουν αποτελεσμα δυναμιτη αρκει οι εναπομειναντες απροσαρμοστοι να επιλεξουν μια σωστη φωνη που θα εχει την δυναμικη και το παθος του σιδηροπουλου.ο παυλος ειχε βαλει πολυ ψηλα τον πηχη και σιγουρα θα ειναι αντιστοιχα και πολυ μεγαλο το προβλημα στην επιλογη φωνης για τους απροσαρμοστους αν θελουν να βγει το αποτελεσμα που τους αξιζει γιατι ειναι εξαιρετικοι μουσικοι ολοι τους.αν δεν κανουν σωστη επιλογη στην φωνη η οποια θα γινει η αιχμη του δορατος του γκρουπ το αποτελεσμα θα ειναι απογοητευτικο οσο καλοι και εαν ειναι οι στιχοι και η μουσικη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο Πετριδης οταν νοσηλευοταν στην κλινικη του Λυμπερη πηγαινε παντα λογω του εθισμου του στο αλκοολ οπως ειχε πει και σε συνεντευξη σας ο ιδιος ο Πετριδης ή ειχε και το ιδιο προβλημα με την ηρωινη οπως ο σιδηροπουλος?ο Αλεκος Αραπης σε συνεντευξη που του πηρατε ειπε οτι ηταν στο ιδιο ΄΄κολπο΄΄ οπως ο παυλος.τελικα τι ισχυει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από που προκύπτει ότι οι Απροσάρμοστοι, σκέπτονται να βγάλουν δίσκο; Από τα γραφόμενα σας περισσότερο ευσεβείς πόθοι βγαίνουν κύριε Νταλούκσ, παρά το οτιδήποτε άλλο ως πληροφορία (π.χ συζήτηση με κάποιον εκ του γκρουπ)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή