Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Kid Moxie και S.W.I.M στην Death Disco (Πέμπτη 29 Μαρτίου)


Η Έλενα Χαρμπίλα (φωτο) με το σχήμα Kid Moxie (προσωπικό πρότζεκτ της) στο οποίο είναι η τραγουδίστρια, συνθέτρια και μπασίστρια, θα εμφανιστεί στην σκοτεινή Death Disco του Ψυρρή την Πέμπτη 29 Μαρτίου (είσοδος 7 ευρώ).


Η Έλενα, μεγάλωσε στην Πεντέλη. Ανήσυχη από μικρή και πολυπράγμων. Αφού συμμετείχε σε πολλά διαφημιστικά, και έγινε παρουσιάστρια παιδικής εκπομπής στην Ελλάδα (Τα Παιδία Παίζει – ΕΡΤ), έφυγε για σπουδές ηθοποιίας στο Λονδίνο, και από εκεί μετακόμισε στην Καλιφόρνια, στην Πόλη των Αγγέλων. Στο Los Angeles συμμετείχε σε πανκ-γκοθ γκρουπ Ιαπώνων, και δημιούργησε φιλίες και συνεργασίες, με σημαντικά πρόσωπα, όπως: Αλ Πατσίνο, Αντζελο Μπανταλαμέντι, Ντέιβιντ Λιντς, Μάλκολμ ΜακΝτάουελ κ.α.






Την συναυλία, θα ανοίξει το πειραματικό και πολύ ενδιαφέρον τρίο γυναικών Someone Who Isn't Me ή  S.W.I.M.

Πρόκειται για τρεις αξιοσημείωτες Αθηναίες (φωτο), τις:

Μαριλένα Ορφανού (synths, composer — Berlin Brides, DJ Loo)
Μαρία Χατζάκου (drums — film producer at Haos Film) και
Τζίνα Δημακοπούλου (guitar — Katrin the Thrill)


Πρωτοεμεφανίστηκαν τον Μάρτιο του 2015, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, όπου και έπαιξαν μουσική εμπνεόμενες από την ταινία Αστέρω, φιλμ του κινηματογράφου του βωβού, του 1929. Δείτε τις σε εκείνη την εμφάνιση...





2 σχόλια:

  1. ρε παιδια 9 στους 10 ελληνες καλλιτεχνες στα αγγλικα τα λενε?τι γινεται? ελλαδα ζουμε ή στο εξωτερικο? εχω μπερδευτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή