Τρίτη 20 Μαρτίου 2018

OMNI 24 – Ανοιξιάτικο τεύχος

Ελεύθερη είσοδος! Απόψε 20 Μαρτίου Live Volume Session στο κλαμπ six d.o.g.s στην Αθήνα. Παίζουν οι εξαίρετοι Least Concern, New Zero God, Dustbowl και Skinner Box. Καλή φάση! Θα ηχογραφήσει η ΕΡΤ 3. 

«Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει». Το έγραψε ο Γιώργος Σεφέρης, ο οποίος και ταξίδευε συχνά αλλά όχι με δικά του έξοδα (ήταν διπλωμάτης και έγινε πρέσβης). Γι αυτό και ο Ντίνος Χριστιανόπουλος, έγραψε για αυτόν, σαρκαστικά βέβαια «Όπου και να ταξιδέψω, η Ελλάδα με πληρώνει». Εδώ η μαεστρία του Χριστιανόπουλου: Αλλάζοντας μόνο ένα γράμμα, όλη η φράση αποκτά αντίθετο νόημα. 



 Η Φουρέϊρα θα ταξιδέψει στην Λισαβόνα. Αποκαλύπτουμε τα μηνύματα του φλογερού τραγουδιού της, Fuego, όπως και ποια είναι η σχέση της με τις ...μπανάνες!


Εξηγούμεθα δια να μην παρεξηγούμεθα:
Η Ελένη Φουρέϊρα, στο βίντεο του τραγουδιού της Fuego για την Eurovision, υποδύεται πλούσια που πνίγεται από ανία, απεκδύεται ρούχα και τον καταναλωτικό τρόπο ζωής, και κάνει την επανάστασή της, αφού όμως διαφημίσει μπανάνες! 



Τα φρούτα Fyffes αντιπροσωπεύει ο Θανάσης Γκλίνος (φωτο) που έχει μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες φρούτων του κόσμου, με γραφεία σε 12 χώρες και περισσότερους από 6.000 υπαλλήλους. Έχει γίνει ο Νο.1 εισαγωγέας μπανανών στην Ευρώπη. Αυτός είναι λοιπόν ένας από τους χορηγούς, και χάρη της χορηγίας του, μπαίνουν στο βίντεο της Φουρέϊρα, μπανάνες και ανανάδες (περισσότερα δες ΕΔΩ )


Οι Empty Frame παρουσιάζουν τον νέο δίσκο τους, στο Ίλιον Plus, την Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2018.
Είσοδος ελεύθερη.
Ίλιον Plus
Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210-8810602



Πάρτυ για την ανοικοδόμηση της Libertatia την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 στον Ελεύθερο κοινωνικό χώρο Nosotros. Η κατάληψη LIBERTATIA στη Θεσσαλονίκη κάηκε την Κυριακή 21-1 μετά από εμπρηστική επίθεση φασιστοειδών παρακρατικών με μολότοφ και φωτοβολίδες, ένα γεγονός το οποίο είδαν όλοι τηλεοπτικά, καθώς και τους δράστες σε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.



Kid Moxie και S.W.I.M στην Death Disco (Πέμπτη 29 Μαρτίου),

Η Έλενα Χαρμπίλα με το σχήμα Kid Moxie(προσωπικό πρότζεκτ της) στο οποίο είναι η τραγουδίστρια, συνθέτρια και μπασίστρια, θα εμφανιστεί στην σκοτεινή Death Disco του Ψυρρή την Πέμπτη 29 Μαρτίου (είσοδος 7 ευρώ).
Την συναυλία, θα ανοίξει το πειραματικό και πολύ ενδιαφέρον τρίο γυναικών Someone Who Isn't Me


23η Αthens Xclusive Designers Week ( 28 Μαρτίου-1 Απριλίου 2018).
Καταξιωμένοι και νέοι έλληνες σχεδιαστές, παρουσιάζουν την δουλειά τους και τις νέες τάσεις για την επόμενη σεζόν. Με κεντρικό χώρο διεξαγωγής, για τις επιδείξεις μόδας, το Ζάππειο Μέγαρο, και με μια σειρά shows σε ξεχωριστές τοποθεσίες, η φετινή Athens Xclusive Designers Week μεταμορφώνει την Αθήνα σε μια μικρογραφία των διεθνών μητροπόλεων μόδας και μας προετοιμάζει για ένα πενθήμερο γεμάτο στυλ, λάμψη και πολλά happenings. Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της διοργάνωσης ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα και τις επίσημες σελίδες στα social media: www.axdw.gr facebook.com/axdweek twitter.com/AXDWeek youtube.com/AXDWeek instagram.com/axdweek



The Devil Is Five Women - Παρασκευή 23 Μαρτίου στο Chimeres.Space. Υπαρξιστικές καταστάσεις για προχωρημένους. Δες ΕΔΩ


Τριάντα χρόνια συμπληρώθηκαν από την αυτοκτονία του Νικόλα Άσιμου, και ο Συμεών Μαϊστρέλης, ετοίμασε ένα τραγούδι αφιερωμένο στην μνήμη του.
Το τραγούδι, είναι μέρος μιας μεγαλύτερης προσωπικής δουλειάς του τραγουδοποιού, η οποία έχει τίτλο Προσωπογραφίες και αναφέρεται σε σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού ροκ (Άσιμος, Σιδηρόπουλος, Λοίζος κ.α).)




Ευτυχία δεν είναι να κάνεις αυτό που θέλεις, αλλά να μην κάνεις αυτό που δεν θέλεις.
(Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος



Η Παυλίνα Βουλγαράκη
για δύο Πέμπτες, στον Σταυρό Του Νότου
Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018
Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018
Είσοδος 13€ (με μπύρα-κρασί)
Έναρξη: 21.30
Σταυρός του Νότου Club – Φραντζή & Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
Τηλ. κρατήσεων: 2109226975

Ο Theo Nt (φωτο) ανέβασε ωραία διασκευή του Blow Up the Outside World. Ο Theo Nt είναι έλληνας, και το τραγούδι, γραμμένο από τον αείμνηστο Chris Cornell, που αυτοκτόνησε πέρυσι τον Μάϊο (ή πέθανε σε ατύχημα από ερωτική ασφυξία). Το Blow Up the Outside World, είχε κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 1996, ως σινγκλ του πέμπτου δίσκου του συγκροτήματος Soundgarden, όπου frontman ήταν ο Cornell. Ακούστε την διασκευή...




Ξέρετε τι είναι οι CARΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ; Άν όχι, πρέπει να σπεύσετε την Τετάρτη, 21 Μαρτίου, στη Στέγη Bibliotheque στην πλατεία Εξαρχείων (τηλ. + 21 0822 3067). Εκεί, στις 8.30 το βράδυ, ο αρθρογράφος, μέντιουμ, φωτογράφος, δισκοθέτης, pizza delivery boy, φανζινάς, υπάλληλος δισκοπωλείου, εκδότης εκκλησιαστικών κειμένων,
οδηγός μοτοσυκλέτας στο γύρο του θανάτου,
βραβευμένος σεφ ασιατικής κουζίνας και πυρηνικός επιστήμων ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΕΛΙΑΝΑΙΟΣ μαζί με τον NIKO ZIAKA (νωστό στα ποινικά χρονικά και ως Pierrot LeFou)...Θα διαβάσουν από κοινού ολόκληρη την ποιητική συλλογή του πρωτου
καλλιτέχνη με τίτλο CARΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ!


Την Παρασκευή 23 Μαρτίου, Gershaw | Least Concern | Aliko Means Red, για πρώτη φορά στη σκηνή του Rockwood Athens!
Bασ. Ηρακλείου 2 & Πατησίων 46, Μουσείο, Αθήνα (5 λεπτά από ΗΣΑΠ Βικτώρια)
2155010941 - 6980762062 (τηλ. κρατήσεις καθημερινά από τις 19:00)
🖥 www.rockwood.gr (ηλεκτρονικές κρατήσεις)
+4€ στο πρώτο ποτό κατ' άτομο, αντί εισόδου


☥ Οι Keep Shelly In Athens στην DeathDisco την Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2018
DeathDisco (Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή)
Τιμή εισιτηρίου 10 / 12 e
Ώρα έναρξης 21:00




1 σχόλιο:

  1. Ένα μεγάλο ευχαριστώ είναι το λιγότερο απέναντι σε έναν τόσο σπουδαίο δημοσιογράφο όπως είναι ο Μανώλης Νταλούκας.....ο οποίος έκθεσε μια σημαντική δουλειά μου στο δικό του τεράστιο κοινό...Μέσα από μια σπουδαία συλλογή του (και εκεί είναι η σπουδαιότητα του ατόμου) ακούσαμε τον Παύλο Σιδηρόπουλο σε σπάνιες συνευρέσεις τους.Γιατί και εκεί είναι η μοναδικότητα του, όχι απλά η εγγραφή ενός ρεπορτάζ αλλά και η επιμονή ότι κάποια στιγμή αυτό θα πρέπει να μείνει και να το ακούσουν και κάποιες νεότερες γενιές στο εγγύς μέλλον...Μανώλη σ' ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για αυτή την κίνηση και την υποστήριξη σου......

    ΑπάντησηΔιαγραφή