Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Γιατί χάθηκε η Nayra ;

Τι απέγινε η εξαιρετική ελληνίδα τραγουδοποιός Nayra (φωτο);
Γιατί δεν δίνει πια live;



Τον Νοέμβριο του 2014, είχε κυκλοφορήσει το debut άλμπουμ της, με τίτλο 8-track, με οκτώ πολύ καλά ποπ-ροκ τραγούδια, και electro επηρεασμούς. Η κυκλοφορία, ήταν από τις καλύτερες της χρονιάς. Τότε, η Nayra, είχε ανακοινώσει πως ετοιμάζει και δεύτερο δίσκο, και πως είχε έτοιμα κάποια από τα νέα τραγούδια.

Όμως, μετά από την κυκλοφορία του 8-track, και από κάποιες λίγες εμφανίσεις που έκανε το 2015, χάθηκε από την μουσική σκηνή, και  ο δεύτερος δίσκος της, δεν βγήκε. 
Ένα από τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου, ήταν το Where Are You Now (Hey Hey), και μοιάζει προφητικό. Το ερώτημα «Πού είσαι τώρα;», που διατύπωνε τότε για κάποιον άλλο, μένει μετέωρο, ή, γυρνάει σαν μπούμερανγκ, και απευθύνεται πια στην ίδια...




Πού βρίσκεται σήμερα η Nayra λοιπόν;


«Σε αγρανάπαυση!» αυτή είναι η απάντηση, που μου έδωσε η ίδια, σήμερα που την εντόπισα να εργάζεται σε δικηγορικό γραφείο.
Η Nayra, είναι δικηγόρος, και ονομάζεται Πηγή Κωνσταντίνου. Έχει αφήσει το τραγούδι, και τώρα παρέχει συμβουλές και δικαστική εκπροσώπηση, επί όλων των ζητημάτων του Δικαίου της Πνευματικής Ιδιοκτησίας (προστασία πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων από προσβολές, διαχείριση των εν λόγω δικαιωμάτων, συμβάσεις και άδειες εκμετάλλευσης, συμβάσεις μεταβίβασης, σχέση με Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης κ.ά.).

-Και τα ακυκλοφόρητά σου  τραγούδια; την ρώτησα
-Βρίσκονται σε κάποιο συρτάρι. Ίσως, κάποτε κάνω τον δεύτερο δίσκο. Δεν είμαι σίγουρη...


Η Nayra, είναι η δεύτερη δικηγόρος, του ροκ χώρου. Η άλλη, είναι η Δανάη Κασίμη, των Toxic Rabbits, η οποία όμως, συνεχίζει την μουσική δράση (δες ΕΔΩ ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου