Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

ΕΡΤ – Ένα καζάνι που βράζει

Η πρόσφατη παραίτηση Μιχαλίτση, είναι ένα ακόμη επεισόδιο στο σήριαλ «ΕΡΤ – Ένα καζάνι που βράζει». Πολεμική περιπέτεια: Εκρήξεις και  μάχες μεταξύ φατριών, ομάδων και υποομάδων.

Ποίο είναι το μήλον της έριδος; Οι καρέκλες.
Το μόνο που λειτουργεί εύρυθμα αυτή την στιγμή στην ΕΡΤ, είναι ...το μπαρ! Φθηνό και καλό φαγητό. Εκεί καταφεύγουν οι αντιμαχόμενοι, στις ανάπαυλες των μαχών τους. Κουβεντιάζουν και κάνουν σχέδια οι ανάδελφοι, και τότε η ΕΡΤ γίνεται σαν μητέρα, που σηκώνει τα χέρια και τραβάει τα μαλλιά της.   





3 σχόλια:

  1. γιατι εκπλησσεστε? παντα η ερτ ηταν και ειναι μαγαζακι κομματικο.οσοι δουλεψαν εκει και οσοι ακομη δουλευουν θεωρουνται απο την πλειοψηφια του κοσμου ειτε μικρα ειτε μεγαλα λαμογια.μια ξεφτιλα στο μεγαλειο της.εμετικες καταστασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν συμφωνώ με την γενίκευση. Υπάρχουν στην ΕΡΤ, αρκετά άξια στελέχη, που δυσκολεύονται όμως να προσφέρουν έργο, λόγω της ύπαρξης φατριών.

      Διαγραφή
    2. λυπαμαι που δεν συμφωνειτε κυριε Νταλουκα.σας αδικει αυτο.τα στελεχη στα οποια αναφερεστε ειτε μικρα ειτε μεγαλα τοποθετηθηκαν με τροπους αθεμιτους.και οχι μονο αυτοι αλλα και προσωπικο σε απλες θεσεις πολυ κατωτερες.
      αυτοι που τοποθετηθηκαν στην ερτ περα απο τα προσοντα που διαθετουν τοποθετηθηκαν στο πρωτο σταδιο προσληψης με αξιοκρατια θεωρειτε?γιατι πολλοι ανθρωποι εχουν τα προσοντα και τις ικανοτητες αλλα οχι μπαρμπα στην κορωνη για να διεισδυσουν στο μαγαζι της ερτ.λυπαμαι που θα το πω αλλα εισθε εκτος πραγματικοτητας γιατι προσωπικα εσεις γνωριζετε τα της ερτ καλυτερα και δεν θα επρεπε να τα λετε αυτα.

      Διαγραφή