Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Γιώργος Θαλασσινός – Ζητά την πρώτη καρέκλα στην ΕΡΤ;

Δεν πάνε πολλές μέρες, που ο Γιώργος Θαλασσινός (φωτο), δημοσίευσε άρθρο του με τίτλο «ΕΡΤ: Ενα βήμα μπρος και δύο πίσω», όπου αναφέρει τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν για να απογειωθεί η ΕΡΤ, αλλά δεν έγιναν. Ποιος φταίει που δεν έγιναν αυτές οι αλλαγές; «Η Διοίκηση» γράφει ο Θαλασσινός, ξεχνώντας πως ο ίδιος είναι βασικό στέλεχος της Διοίκησης, και μάλιστα, Νο 2 στην ιεραρχία (αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος).



Δέκα μήνες πριν, όταν ο Γιώργος Θαλασσινός,  διορίστηκε στην θέση του αναπληρωτή Διευθύνοντα, έλεγε πως πηγαίνει στην ΕΡΤ, για να κάνει τις αλλαγές, που τώρα καταγγέλλει πως δεν έχουν γίνει. Το βασικό ερώτημα που προκύπτει είναι:Τι έκανε όλους αυτούς τους μήνες; Τίποτα;

Σε ένα σημείο του άρθρου του, αναφέρεται με πικρία, στους «ιδιοκτήτες» της ΕΡΤ, εννοώντας τους μόνιμους υπαλλήλους. Θα πρέπει να ξέρει, ότι ένας μόνο είναι ο ιδιοκτήτης της ΕΡΤ, ο ελληνικός λαός, που περίμενε τις αλλαγές, που δεν έγιναν, γιατί,  όπως ισχυρίζεται  ο Θαλασσινός δεν τον υποστήριξαν οι ...«ιδιοκτήτες»!

Όλο το άρθρο του Θαλασσινού, όπως δημοσιεύτηκε στην ΕΦΣΥΝ, μοιάζει σαν να ζητά από την κυβέρνηση, να τον κάνει Νο 1, απόλυτο άρχοντα. Πίσω από τις γραμμές, ζητά την πρώτη καρέκλα, μη διστάζοντας να εκθέσει δημόσια την ΕΡΤ, και όλα τα στελέχη της, πολλά από τα οποία όμως  είναι εξαιρετικά ικανά, και κάποια ικανότερα από εκείνον. Δεν είναι βέβαια, ο Γιώργος Θαλασσινός, ο γκουρού που κατέχει την απόλυτη γνώση. Το ότι δεν μπόρεσε να επιφέρει τις αλλαγές, να τιθασεύσει τις φατρίες (όπου υπάρχουν), να βάλει μια τάξη, δείχνει την δική του διοικητική ανεπάρκεια. Γι αυτό τον έστειλαν εκεί, να αγωνιστεί, να εισηγηθεί, να τα καταφέρει. Δεν τα κατάφερε; Τι θέλει τώρα; Απειλεί με παραίτηση; Ας παραιτηθεί, μια που το να κάθεται και να μην κάνει τίποτα, δεν είναι και το καλύτερο.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου