Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Κοιτάζοντας έργα Τέχνης της Ελένης Μπογιατζή

Εκπληκτικά όμορφα, τα έργα που παρουσίασε η Ελένη Μπογιατζή, στην Έκθεσή της (πτυχιακή εργασία) στην ΑΣΚΤ. Ένα εξαίσιο μίγμα θλίψης και χαράς. Η Ελένη είναι ένα παιδί, που κρατάει ένα τριαντάφυλλο, και βγαίνει βόλτα στην πόλη, είναι λιακάδα και όλα είναι όμορφα, αλλά ξαφνικά, περνάει μια νεκροφόρα.


Σε ένα της έργο, κάτω από χαρούμενο ήλιο, έχει γράψει SMILE LOVE IT MIGHT NEVER HAPPEN. Αυτή η σαρκαστική δήλωση, απευθύνεται στον εαυτό της. Χαμογέλασε, η αγάπη μπορεί ποτέ να μην έρθει. Σαν το μαγκωμένο χαμόγελο ενός παιδιού, που θέλει να γελάσει αλλά φοβάται, έρχεται η αίσθηση, από τον πανέμορφο πίνακα της Ελένης. Δως μου ένα χέρι ρε αδέλφι Ελένη, να περάσουμε τον ανήφορο της ζωής, κι εγώ θα σου χαρίσω, τον πίνακα που σου έκλεψα γιατί με θάμπωσε η ομορφιά του.

Η Έκθεση έργων (πίνακες λάδι με ακρυλικό και κάρβουνο) της Ελένης Μπογιατζή (φωτο), ως η πτυχιακή της εργασία, ήταν από τις καλύτερες που είδαμε στην γενική Έκθεση των τελειοφοίτων της ΑΣΚΤ (22-29 Ιουνίου 2018). Κλείνω με την δική της συνθηματική φράση: APFW!
Όλες οι φωτογραφίες, Μανώλης Νταλούκας.





3 σχόλια:

  1. Μπράβο Ελενίτσα μου. Να σε χαιρόμαστε και κυρίως η μανούλα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναστασια Νικολουδη3 Ιουλίου 2018 στις 11:11 μ.μ.

    Συγχαρητήρια Ελένη!!!πάντα επιτυχίες σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια Ελένη!!!πάντα επιτυχίες σου εύχομαι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή