Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018

Summer Sound Festival 2018 στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δύο πρώτες μέρες (8 και 9 Ιουνίου 2018), του Summer Sound Festival που γίνεται στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.ΣΥ (Ερμού 1, Γκάζι). Εμφανίζονται οι ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ, Bazooka, ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ, και οι ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ. Και τις δύο αυτές μέρες, το εισιτήριο, είναι στα 5 ευρώ (με μπύρα).


Παρασκευή 8 Ιουνίου
Bazooka και ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ

Tην βραδιά θα ανοίξουν οι Bazooka. Σχηματίστηκαν στον Βόλο, το καλοκαίρι του 2008, αλλά τώρα έχουν ως βάση τους, την Αθήνα.
 Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single “Shame Take My Brain/Ravening Trip” (Inch Allah Records) το 2011, ενώ το 2012 συνεργάστηκαν για πρώτη φορά με την Αμερικάνικη Slovenly Recordings για την κυκλοφορία του EP “Ι Want To Fuck All The Girls In My School”. Το 2013 κυκλοφόρησε το ομώνυμο ντεμπούτο album τους και ακολούθησαν το single “Δεμένος Στο Κρεββάτι Σου” (Sound Effect Records, 2015) και το δεύτερο album τους “Άχρηστη Γενιά” (Slovenly, 2016). Έχουν πραγματοποιήσει μια μεγάλη περιοδεία στην Αμερική, ενώ ταυτόχρονα έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 10 Ευρωπαϊκές περιοδείες. Καινούρια τους δουλειά, το EP Ζούγκλα.




Ο ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ (Παναγιώτης Κυριακού), είναι μία από τις σημαντικές μορφές του ελληνικού Χιπ χοπ. Θα επιχειρήσει μία αναδρομή στην πορεία του, από το 2001 μέχρι σήμερα.



Σάββατο 9 Ιουνίου 
ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ και ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ
Opening Αcts: Μastigo | Άρρωστο Πνεύμα


Οι ΦΙ ΒΗΤΑ ΣΙΓΜΑ και οι ΧΙ ΤΑΦ ΠΙ, είναι δύο από τα καλύτερα σχήματα της 3ης γενιάς του ελληνικού χιπ χοπ, γενιά που εμφανίστηκε στα χρόνια της Κρίσης (μετά το 2011), και που εκφράζει με τα οργισμένα τραγούδια της, τους φτωχούς, τους άνεργους και κοινωνικά αποκλεισμένους.



Περισσότερες πληροφορίες για το Summer Sound Festival  ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου