Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Απαράδεκτο περιστατικό προσαγωγής μουσικού, στην Θεσσαλονίκη. Η μουσική στον δρόμο ΔΕΝ είναι επαιτεία.

Η αστυνομία προσήγαγε, με την κατηγορία της επαιτείας, κοπέλα, που τραγουδούσε στην πλατεία Αριστοτέλους της Θεσσαλονίκης.
Το απαράδεκτο αυτό περιστατικό, δείχνει ότι στην Ελλάδα, οι μουσικοί του δρόμου, αντιμετωπίζονται από τους αστυνομικούς,
σαν ζητιάνοι.


Σε άλλα κράτη, οι μουσικοί του δρόμου, χαίρουν εκτίμησης, αφού αποτελούν στολίδια για την πόλη. Η Μονμάρτη, για παράδειγμα, μία από τις γραφικότερες συνοικίες του Παρισιού, είναι διάσημη, και πόλος έλξης τουρισμού, ακριβώς γιατί, οι μουσικοί (και άλλοι καλλιτέχνες) του δρόμου, δίνουν εκεί, ελεύθερα, εκπληκτικές παραστάσεις.



Ο Σύλλογος Μουσικών Βορείου Ελλάδος (Σ.Μ.Β.Ε) διοργανώνει εκδήλωση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 24/10/ 2018 στις 12 η ώρα το μεσημέρι, στον πεζόδρομο της οδού Αριστοτέλους (απέναντι από το Α.Τ. Λευκού Πύργου).
Καλούνται ΟΛΟΙ οι μουσικοί, με τα όργανά τους στην ΣΙΩΠΗΡΗ ειρηνική διαμαρτυρία.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ

Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΤΕΙΑ



1 σχόλιο:

  1. η ελλαδα πρεπει να συμπεριληφθει στις τεταρτοκοσμικες χωρες πλεον..χωρα αποτελουμενοι απο ΄΄υπεργηρα΄΄ μυαλα μεσαιωνικων αντιληψεων.η ονοματοδοσια του blog τελικα ως ιστορια της ελληνικης νεολαιας δεν ειναι τυχαια.σε λιγο κυριολεκτικα μονο για ελληνικη εγχωρια ιστορια θα μιλαμε των νεων αφου οι λιγοι εναπομειναντες νεοι θα φυγουν και αυτοι εκτος ελλαδος μαζι με τους υπολοιπους.ειδος υπο εξαφανιση οι νεοι στην ελλαδα κυνηγημενοι αλυπητα απο τα αγρια ενστικτα και σημεια των καιρων.ουδεις γνωριζει κατι για το εγκλημα.δεν ειδαμε,δεν ξερουμε,μεμονωμενο περιστατικο..θλιψη,αγωνια,καταντια,κραυγη...κατα τ΄αλλα αλλοι οπως folie folie,novartis,παπαντωνιου κυκλοφορουν και αλωνιζουν ελευθερα.τι ντροπη..ελλαδα..εδω που γεννηθηκε και πεθανε ο πολιτισμος!

    υγ.κυριε Νταλουκα σας εχω αποστειλει ενα mail σχετικα με τις κρυφες σελιδες.οποτε ευκαιρησετε απαντηστε μου αν θελετε σας παρακαλω.ευχαριστω.Νικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή