Παρασκευή, 6 Ιανουαρίου 2017

Tristessa – Fall

Τέσσερις ωραίοι ροκ τύποι, από τα Γιάννενα, σχημάτισαν τους Tristessa, παίρνοντας το όνομα της μορφινομανούς ηρωίδας του ομώνυμου βιβλίου του Jack Kerouac (1960).

Η Tristessa, υπήρξε, ήταν Μεξικανή πόρνη και ονομαζόταν Esperanza, που στα Ισπανικά, σημαίνει Ελπίδα.
Ο Κέρουακ, το άλλαξε σε Tristessa, που στην ίδια γλώσσα, σημαίνει Θλίψη.

Αν κρίνουμε από το όνομα, που οι Γιαννιώτες, 
διάλεξαν για το συγκρότημα, μπορούμε να καταλάβουμε, πως έχουν underground και ζόρικη διάθεση.
Η πρώτη επίσημη κυκλοφορία των Tristessa, είναι το Fall, που μόλις κυκλοφόρησε και μάλιστα για free download...

Filmed & directed by George Georgoulas

Tristessa - Fall
(words/music: Petros Fuzzhead Vyzoukis)

failed, full of guilt
wake from your sleep
hail to you, thief

for I've been dead for sometime now,
but my soul still breathes

thrilled to be used
raped and refused
hail to your muse

for you've been lost since you were born,
yet heading straight to your fall

here lies the word that breaks upon their fake wall

you can't change a thing unless they say you will
little sweet moans placed next to your market's hand
throw them to the sea, use them, rule and shop
kneel down, fold your hands, obey and just be calm

he's the one who rules and keeps you hooked in vain
your fall
for you've been dead for ages now, it's just your fall

Petros Fuzzhead – vox/guitar
Elias Moschoulis – guitar
Dimitris Vassos – bass
Kostas Dimitriou – drums

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου