Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Ορέστης Ντάντος, Κωνσταντίνος Νάρης και Στέλιος Τσουκιάς σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 5 Μαρτίου 2022 στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι οι : Ορέστης Ντάντος, Κωνσταντίνος Νάρης και Στέλιος Τσουκιάς. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There!

Ο Ορέστης Ντάντος γεννήθηκε στην Αθήνα. Φοίτησε στο Μουσικό Γυμνάσιο Παλλήνης, σε Ωδεία και στο τμήμα μουσικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Παίζει πιάνο, ακουστική κιθάρα, και είναι καθηγητής μουσικής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Ο ίδιος έχει πει, ότι, γεννήθηκε με μουσική και ζει για τη μουσική. Ως πρώτες δημιουργικές του επιρροές αναφέρει τους Μάνο Χατζιδάκι, Δήμο Μούτση, Pink Floyd, και Doors. Μέχρι τώρα, έχει παρουσιάσει πέντε μεγάλους δίσκους: Είναι κι άλλοι σαν κι εμάς (2009), Τελευταία Ανατολή (2012), Θα το ‘κανα ξανά (2015), Προσάναμμα (2018) και X-Hotel (2019).



Ο Κωνσταντίνος Νάρης, πέρασε από διάφορα στάδια μέχρι να καταλήξει στη μουσική. Αρχικά κάνοντας χορό. Αργότερα με τη ζωγραφική κάνοντας προετοιμασία για τις εξετάσεις στη Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών αλλά δεν πήγε ποτέ να δώσει. Ασχολήθηκε και λίγο με το θέατρο κάνοντας διάφορα σεμινάρια υποκριτικής. Έχει κυκλοφορήσει τα άλμπουμ Τέρμα η Καρδιά (2013) και Ζωή Από την Αρχή (2022).



Ο Στέλιος Τσουκιάς, εκτός από τραγουδοποιός είναι μαθηματικός και εργάζεται ως Data Analyst. Ανοιχτός στις επιρροές και τη σύζευξη διαφορετικών στυλ, δηλώνει «πολίτης του κόσμου που έφυγε από το Λονδίνο και επέστρεψε στα Εξάρχεια». Έχει κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Άγιος Ψεύτης" (2019) και πρόσφατα το τραγούδι "Ένας Λύκος Αισθηματίας" ως πρώτο single, από το δεύτερο επερχόμενο album του. Ένα εσωτερικό τραγούδι που μιλά για τη δίψα που έχουμε όλοι για αγάπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου