Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016

OMNI- 4

Σχόλια- Νέα- Μηνύματα

*I'm living in the material world
Living in the material world
(George Harrison)

*ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιατί οι καναλάρχες χτυπούν με λύσσα, βράδυ πρωί, τον Καλογρίτσα;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αν φύγει από την μέση ο Καλογρίτσας και με το δεδομένο πως ο πρώτος επιλαχών, Σαββίδης, αποσύρεται, τότε...επανερχόμαστε στο παλαιό μιντιακό σύστημα!

*Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη
να εύχεσαι νάναι μακρύς ο δρόμος
(Κ.Καβάφης)

*ΕΡΩΤΗΣΗ: Κι αν δεν θελήσει να αποσυρθεί ο Σαββίδης;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα του βρουν βοσκοτόπια.

*Εκεί που έπινε ένα βράδυ το ποτό του, θυμήθηκε πως ...θέλει να γυρίσει σπίτι! Και γράφει, ο Στάθης Τσαγκαρουσιάνος στην έντυπη LiFo...

Αυτό το αίσθημα, της σχεδόν σωματικής νοσταλγίας προς την ομάδα που σε διαμόρφωσε όταν ήσουν ακόμα εύπλαστος και τόλμαγες να ξυπνάς κάθε πρωί αλλαγμένος, το νιώθω ολοένα, όσο η Ελλάδα μεταμορφώνεται σε έναν λάκκο λεόντων, σε ένα ξεδιάντροπο πουταναριό. Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος.

Μπαίνω στον πειρασμό να τον ρωτήσω, τι κάνει η LiFo, για να φύγει αυτό το «ξεδιάντροπο πουταναριό»;  Εκτός αν εννοούμε, καθένας μας, κάτι άλλο. 


* Οι Άγιοι Πάντες είμαστε
Άπαντες πανταχού Απόντες
και απ’ τα πάντα παθόντες

ωραιότατος στίχος από το νέο ποιητικό βιβλίο Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥ του Ανδρέα Τσιάκου.
Μια απολογία στο φως που δεν καίει, στην κραυγή του ψυγείου και στη θεά τύχη που θα ‘ναι πάντα μια τρύπα στο μέλλον. Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στο
strawdogsmagazine@yahoo.com
και να σας αποσταλεί ταχυδρομικά.
Τιμή: 8 € (μαζί με τα ταχυδρομικά έξοδα)

*ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ο γνωστός απολογητής της χούντας, Φώντας Τρούσας, γιατί ο Διονύσης Μαυρογένης, σημαντικό πρόσωπο της αντιδικτατορικής νεολαίας, χαρακτήρισε το Πολυτεχνείο 1973, μορφή ροκ.
«Η σύνδεση του Πολυτεχνείου με το ροκ...» λέει ο Τρούσας, «...είναι μία από τις μεγαλύτερες μπαρούφες», και συνεχίζει βέβαιος, πως  οι φοιτητές στο Πολυτεχνείο, δεν έπαιζαν ροκ τραγούδια.
Πού το ξέρει; Ήταν στο Πολυτεχνείο; Όχι, αλλά ως Δελαπατρίδης που είναι, φαντάζεται πως έχει το κληρονομικό χάρισμα, να γνωρίζει τα πάντα.   
Πέρα από Δελαπατρίδης, είναι και αγράμματος.
Μορφή ροκ, δεν είναι μόνο το τραγούδι,
Μορφή ροκ, ονομάζουμε, κάθε καλλιτεχνική, αγωνιστική και αυτόνομη δράση.
Και όπως όταν λέμε ακτιβισμός, δεν εννοούμε μόνο πορείες, αλλά και συναυλίες, και άλλες πολλές δράσεις, έτσι και η έννοια ροκ, περιλαμβάνει, όλες τις αυτόνομες κινητοποιήσεις και εκφράσεις.

*Επτά μήνες φυλάκιση στον Γιάννη Φιλιππάκη, γιατί στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας του (Espresso), ανεγράφη η ψευδής και συκοφαντική είδηση, πως ο Βαξεβάνης πήρε 1,5 εκατ. από την ΕΡΤ.


*Ευθύμης (Terror X Crew - Α/Ε)
Ζωντανή παρουσίαση του δίσκου ΕΚΔΟΧΗ ΕΨΙΛΟΝ.
Ημερομηνία: 24 Σεπτεμβρίου 2016
Τοποθεσία: MODU ( Αθήνα)
Διεύθυνση: Κολωνού 76
 Είσοδος: 8 ευρώ προπώληση / 10 ευρώ στην είσοδο


*STAR και ALPHA ανακοινώνουν πως καταδικάζουν την πλαστογραφία και απομακρύνουν από το δυναμικό τους,
τους πλαστογράφους «δημοσιογράφους» με τις περούκες.
Μια μικρή λεπτομέρεια:
ΔΕΝ τους απολύουν, τους απομακρύνουν «προσωρινά» για να «ερευνήσουν», αυτοί που τους έστειλαν, αν ...αληθεύουν οι κατηγορίες!
Τέτοιες ανακοινώσεις, είναι για γέλια.

*Aρνάκια και Panx Romana- Συναυλία.
Προσοχή! Αρνάκια και Panx Romana,  κούρδισαν τα όπλα τους, στο ρυθμό που σκοτώνει, τον κακό εαυτό μας.
Θέατρο Ρεματιάς, Χαλάνδρι.
Παρασκευή 23 Σεπτέμβρη


*Στο HOT DOC που κυκλοφορεί: όλη η υπόθεση και η δίωξη Νίκου Γεωργιάδη, για σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων. Πώς προσπάθησαν να την καλύψουν...
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Νίκος Γεωργιάδης, προσωπικός φίλος του αρχηγού της ΝΔ, και υπεύθυνος για την επικοινωνιακή τακτική για την ανάδειξή του ως προέδρου, είχε εντοπιστεί στη Μολδαβία ως πελάτης ενός κυκλώματος παιδοφιλίας, το οποίο οδηγήθηκε στη Δικαιοσύνη.
Ο Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις καταγγελίες, είχε επιδοθεί σε πολύ σκληρό σεξ με αγόρια ηλικίας έως 16 ετών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου