Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

OMNI – 7

Σχόλια- Νέα- Μηνύματα

Μετά την απομάκρυνση εκ του Ταμείου, ουδέν λάθος, αναγνωρίζεται...


* Τι θα γίνει με τα χρήματα, που έδωσαν, οι τέσσερις υπερθεματιστές, Αλαφούζος, Μαρινάκης, Σαββίδης και Κυριακού, συνολικά κοντά στα 85.000.000 ευρώ, αφού ο διαγωνισμός, για τις τηλεοπτικές άδειες, δεν υφίσταται πλέον;… Θα επιστραφούν τα χρήματα;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του typologies.gr, η απάντηση που έδωσε υψηλόβαθμη κυβερνητική πηγή, είναι «όχι!».
Και εξήγησε το γιατί:
– Το Δημόσιο ποτέ δεν επιστρέφει χρήματα, ακόμη κι αν καταβλήθηκαν αχρεωστήτως.
Τα χρήματα που έδωσαν οι τέσσερις, θα συμψηφισθούν με οφειλές που έχουν στο Δημόσιο, π.χ. από φόρους, ΦΠΑ κ.λπ.

* Καινούργιου- ΓΑΠ: Γνωρίστηκαν στο Γυμναστήριο!
Καταγοητευμένη δηλώνει η ξανθιά.

* Τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου αποκάλυψε πως γνώρισε την Τετάρτη στο γυμναστήριο η Κατερίνα Καινούργιου, εκφράζοντας αισθήματα θαυμασμού για το κορμί που καταφέρνει και διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός.

«Ποιον είδα χθες στο γυμναστήριο; Κορμάρα! Τον Γιώργο Παπανδρέου!», αναφώνησε η Κατερίνα Καινούργιου 



*Πόσο κόστισε το ταξίδι του πρωθυπουργού, στην Κούβα;

* Ο Γιώργος Παπαχρήστος στη στήλη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» έγραψε πως το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα κόστισε 300.000 δολάρια! Την πληροφορία, λέει πως του την έδωσε, ένας φίλος του, πιλότος, που πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος (δηλαδή, ίδιο με το Gulfstream, που πήγε τον πρωθυπουργό, στην Κούβα). Όμως...

Non paper εξέδωσε η κυβέρνηση προκειμένου να ενημερώσει για το κόστος του ταξιδιού του πρωθυπουργού στην Κούβα.

«Δημοσιεύματα, που στηρίζονται σ΄ έναν… πιλότο(!) που «πιλοτάρει  ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», αναφέρουν ότι το κόστος του αεροπλάνου για το ταξίδι του Πρωθυπουργού στην Αβάνα «έφτασε τις 300.000 δολάρια»!
 Ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος», θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ταξίδι (καύσιμα) κόστισαν 16.700 ευρώ και η διαμονή, για το σύνολο του πληρώματος, τις 6.200 ευρώ. Σύνολο, δηλαδή, 22.900 ευρώ! Θα πρέπει τώρα ο ένας πιλότος που «πιλοτάρει ένα τέτοιο ακριβώς αεροσκάφος» στα έξοδα της αποστολής να συμπεριλάβει και τα της παραμονής του Gulfstream στο αεροδρόμιο της Αβάνας. Θα τον ενημερώσουμε όταν θα αποσταλούν τα σχετικά τιμολόγια από την Κούβα!», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου.

* Ωραία τύπισσα 
η Έλενα Αρτενιάν
σπουδάστρια 3D animation,
Θεσσαλονικιά, 
έσκασε μύτη, 
με το καπελίνο της, 
στο The Voice του ΣΚΑΪ.  

Ερμήνευσε περίφημα 
το Damn Your Eyes
τραγουδάρα γνωστή 
από την υπέροχη Etta James
Αυτό το κορίτσι έχει μέλλον...



* «Ελάτε χωρίς τα όπλα σας!»
Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας τζιν παντελονιών Levi Strauss & Co ζητά από τους πελάτες του να μην φέρνουν τον οπλισμό τους στα μαγαζιά της εταιρείας γιατί κοψοχολιάζονται οι υπάλληλοι, και οι άλλοι  πελάτες!
Σε ανοιχτή επιστολή του που αναρτήθηκε στον ιστότοπο LinkedIn, ο Τσιπ Μπεργκ είπε ότι σέβεται το δικαίωμα της οπλοφορίας, αλλά δεν θεωρεί ένα κατάστημα ρούχων, τον κατάλληλο χώρο, για να οπλοφορεί κανείς.

* Ο Γιώργος Παντερής αφήνει για λίγο την Κρήτη κι έρχεται στη μουσική σκηνή Ρυθμός stage για μια live παρουσίαση του cd «ΝΟΤΙΟΙ ΑΝΕΜΟΙ».
Το άρωμα της Κρήτης είναι διάχυτα σε όλο το άλμπουμ.
Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016
Ρυθμός stage: Μ.Αντύπα 38, Ηλιούπολη
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος: 10 ευρώ
Τηλέφωνο Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210- 9750060


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου