Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

OMNI – 8

*Oh Baby, it’s cold outside! (= κάνει ψοφόκρυο!)

*κι αν χιονίζει και αν βρέχει /τ’ αγριολούλουδο αντέχει (=αντέχουμε εμείς ρε!)

*Don't watch the clock, do what it does: Keep going! (=μην κωλώνεις φιλάρα)

* Χιονοσκεπάστηκα με τον βαρύ χειμώνα/παίζοντας μουσική σκούπας (=στίχος του Τζόνιχα, που σημαίνει χιόνιζε, δεν είχα πετρέλαιο και τόριξα στο ροκ εν ρολ για να ζεσταθώ)

* Ποιους είχε γραμμένους στα τεφτέρια της, η Πόλα Ρούπα: Τσίπρα, Μητσοτάκη,Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπαδήμο, Παπανδρέου... Κυβερνητικές πηγές, διαψεύδουν ότι τα τεφτέρια αυτά, ήταν επιχειρησιακά σχέδια επιθέσεων...Τότε; Λες να σχεδίαζε να γράψει... βιβλίο;;;

* «Με λένε Πάνο, δεν ανέβασα φωτογραφία με το χιόνι και είμαι (?) καλά.... Καλημέρα» Το έγραψε στη σελίδα του, στο fb, ο Πάνος Χρυσοστόμου. Καλημέρα Πάνο!  
                            

*Κυκλοφόρησε 
φωτογραφία Αλέκου Αράπη, να παίζει μπάσο, ενώ τραγουδά, 
η Μαύρη Τελεία! 
Ποια είναι 
η Μαύρη Τελεία; Η Κατερίνα Παπαδιώτη. Διαβάστε ΕΔΩ.

* Εργάσου σκληρά για να ΓΙΝΕΙΣ αυτό που ονειρεύεσαι, όχι για να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ αυτό που ονειρεύεσαι – να είσαι, είναι καλύτερο από το να έχεις

* Μάθε να μοιράζεσαι (ιδέες, χαρές, χρήματα, οτιδήποτε)- η αξία σου δεν είναι σε αυτό που ξέρεις, αλλά σε αυτό που μοιράζεσαι. Και να ξέρεις ένα κυρίως: πως δεν ξέρεις τίποτα. 

*Και μία τραγουδάρα του Bruce Springsteen...




*Και το σχόλιο της Silia Psychi (στη σελίδα της στο fb) για το ανωτέρω τραγούδι:
 « Σας έχει συμβεί ποτέ να είστε σε μια μακροχρόνια σχέση και να έχουν γίνει όλα πολύ βαριά και ασήκωτα; Να βλέπετε ότι ο άλλος είναι δυστυχισμένος πλάι σας και εσείς να το παλεύετε ακόμα όχι επειδή η σχέση σας προσφέρει τίποτα (δε σας προσφέρει τίποτα εδώ και πολύ καιρό) αλλά επειδή έχετε κρατήσει μέσα σας πολύ καλά φυλαγμένες κάποιες μικρές και φαινομενικά ασήμαντες στιγμές του μακρινού παρελθόντος; Και ο άλλος να μην καταλαβαίνει καν γιατί εσύ το προσπαθείς ακόμα, να απορεί που τον ανέχεσαι και κάθεσαι και καλύπτεις μικρές ρωγμές σαν ηλίθιος ενώ από λεπτό σε λεπτό θα σκάσει ο αγωγός και θα σου πέσει το ταβάνι στο κεφάλι.
Bruce τα είπες όλα με αυτή την ιστορία. Η ζωή σου μπορεί να έχει γίνει σκατά και εσύ να θυμάσαι ότι πριν 30 χρόνια πηγαίνατε σε ένα ποτάμι με το αμάξι του αδελφού σου και εκείνη ήταν μαυρισμένη "and the fields were green"
Και αυτό να αρκεί για να νοηματοδοτησει τα πάντα. Οι ερωτευμένοι είμαστε εξόχως βλάκες»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου