Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Κρυφές Σελίδες

Από τις 25 Φεβρουαρίου 2017, το μπλογκ εγκαινιάζει τις Κρυφές Σελίδες!
Το περιεχόμενο θα είναι προσβάσιμο, μόνο από συνδρομητές.

Ο ειδικός αυτός χώρος θα προσφέρει σπάνια ντοκουμέντα, από τα Αρχεία του Ελληνικού Ροκ, των Ελλήνων Υπαρξιστών, της Αντιδικτατορικής Νεολαίας, το Αρχείο Γρηγόρη Λαμπράκη, της δεκαετίας του 1980, και άλλα τεκμήρια που φθάνουν στο σήμερα, και που διαφωτίζουν την έρευνα, της ιστορίας της ελληνικής νεολαίας.
Ο κύκλος των συνδρομητών, θα είναι περιορισμένος.
Γίνε συνδρομητής τώρα, και απόκτησε από τις 25 Φεβρουαρίου, την δυνατότητα πρόσβασης, σε σπάνια έγγραφα, ψηφιακές εκδόσεις, ηχητικό και φωτογραφικό υλικό, και πληροφόρηση για ιστορικές καταστάσεις και συναυλίες.


Μάθε τον τρόπο ΕΔΩ.


Η συνδρομή σας, θα είναι πολύτιμη για το μπλογκ, που βασίζεται στην δική σας βοήθεια.

Φυσικά, η καθημερινή και προσβάσιμη από όλους αρθρογραφία, δεν θα σταματήσει. Οι Κρυφές Σελίδες, είναι ένας τρόπος, οικονομικής ενίσχυσης του μπλογκ. 

4 σχόλια:

  1. για οσους που αποδεδειγμενα ειναι μακροχρονια ανεργοι γιατι να αποκλειστουν απο την προσβαση στην ενημερωση?ειναι δικαιο αυτο?κυριε Νταλουκα σεβαστο το περιεχομενο και η ερευνητικη σας πορεια αλλα θα επρεπε να γνωριζετε οτι υπαρχει ενας συσχετισμος με το περιεχομενο των αναρτησεων σας και τους ανθρωπους που πρωταγωνιστουν και που ανηκαν και ανηκουν στην πλειοψηφια τους στο περιθωριο.οταν απομονωνεις τον ανεργο,τον οικονομικα αδυναμο,αυτον που για οποιονδηποτε λογο προσπαθει να επιβιωσει για να εξασφαλισει τα στοιχειωδη οπως τροφη και στεγη και δεν εχει δυνατοτητα για ενημερωση σε πραγματα που καταντησαν να θεωρουνται πολυτελεια τοτε του δινεις ακομη μια γροθια στο σωμα και στη ψυχη οταν ηδη προσπαθει να σταθει απλα ορθιος.ισως θα επρεπε να βρειτε ενα τροπο και μια ισορροπια ωστε οσοι εχουν την οικονομικη δυνατοτητα να προσφερουν και οσοι δεν εχουν να το αποδειξουν και να ειναι ελευθερη η προσβαση γι΄αυτους.ειναι μια κοινη πρακτικη που χρησιμοποιειται και αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ μαζί σας. Έχετε δίκιο. Θα βρεθεί τρόπος, να έχουν ελεύθερη πρόσβαση, όσοι βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία.

      Διαγραφή
  2. Το πολύ το Φιλελέησον δεν θα μας κάνει daydream nation μεσιέ Νταλουκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή