Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

COUNTOWN – Ό,τι Μισώ

Ενδιαφέρον αθηναϊκό σχήμα, με ελληνικό στίχο,  και μουσικά στοιχεία από μέταλ, χιπ χοπ, και hardcore.
Το όνομά τους, COUNTOWN, είναι ο συνδυασμός των λέξεων COUNT (μετρώ) και TOWN (πόλη).

Θέλουν να πουν, πως ζουν σε μια πόλη και σε μια χώρα, που όλα μετριούνται, αξιολογούνται σε νούμερα. Έχουν δίκιο- ξυπνάμε και κοιμόμαστε με νούμερα, έχουμε γίνει όλοι νούμερα ή καλύτερα, μας κατάντησαν νούμερα.
Τα τραγούδια, είναι γραμμένα από τον frontman του συγκροτήματος, Γιώργο Αρχοντούλη, που εκφράζει ένα οργισμένο ξέσπασμα, απέναντι στην κοινωνική αδικία. Ένα παράδειγμα, το «Ό,τι Μισώ», με στίχους, όπως...

Καλό θα είναι να πατάς και λίγο γη να δεις τι γίνεται να δεις τι θα συμβεί να μη σε πιάνουν διπλωματικά μαλάκα,  να ηγηθείς η ζωή δεν είναι πλάκα να μην αφήνεις τα τσουτσέκια να μιλάνε .Οι COUNTOWN, μέχρι τώρα, έχουν κυκλοφορήσει μόνο ένα άλμπουμ, την Μουσική Πορνεία (2015). Το τραγούδι «Ό,τι Μισώ», είναι το πρώτο που δημοσιοποίησαν από το επερχόμενο, δεύτερό τους άλμπουμ, που θα έχει τίτλο Αέναος Κύκλος.
Σημερα η μπάντα ειναι ο Σπύρος Σταυραγγελος στις κιθάρες, ο Κυριάκος Ιγγλέσης στο μπάσο, ο Σάκης Κοτσιρας στα τύμπανα, και Γιώργος Αρχοντουλης, τραγούδι, κιθάρες samples turntables.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου