Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Room Six Eleven - Big Bad Wolf

Πρώτο και πολύ καλό τραγούδι, που παρουσιάζουν οι Room Six Eleven. Χορευτική μουσική με θέμα τον «Μεγάλο Κακό Λύκο», που ο καθένας ερμηνεύει κατά το δοκούν.
Οι Room Six Eleven είναι μουσικό project που δημιουργήθηκε από τον Κυριάκο Μουρτζούχο το 2017, ο οποίος συνεργάστηκε με ικανούς μουσικούς και τραγουδιστές από Ελλάδα, ΗΠΑ και Ισραήλ.



Στο Big Bad Wolf, τραγουδά η Stevie (φωτο), από την Καλιφόρνια και ραπάρει μυστήριος τύπος με το ψευδώνυμο The Gost.  
Την μουσική έγραψε ο Κυριάκος Μουρτζούχος, 
και τους στίχους ο Άρης Ανδρούτσος.




Οι Room Six Eleven πρόκειται να κυκλοφορήσουν το πρώτο του EP τον Απρίλιο του 2018.
Το EP θα περιλαμβάνει πέντε τραγούδια, ανάλογου ύφους με το Big Bad Wolf.
Ο ήχος της μπάντας κινείται σε Funk/Soul ρυθμούς με στοιχεία από την Rock, την Pop και την R&Β μουσική και με σαφείς αναφορές στις δεκαετίες του 60 και του 70.

Την μουσική σύνθεση και την ενορχήστρωση υπογράφει ο Κυριάκος Μουρτζούχος (φωτο), 
ο οποίος και έγραψε στίχους σε δύο τραγούδια του δίσκου, Στίχους έχουν γράψει ακόμα οι Άρης Ανδρούτσος και τον Γιάννης Κοκκονούζης με τους οποίους, ο Κυριάκος έχει συνεργαστεί παλαιότερα σε διάφορα σχήματα (Χρόνια Στοργής, Flor de Muerte, the Clam and the Oyster ).

Φωτό: Από αριστερά, οι Άρης Ανδρούτσος και Γιάννης Κοκκονούζης (στιχουργοί του EP).

Τα φωνητικά του δίσκου ανέλαβαν τρεις Αμερικάνοι τραγουδιστές, η Stevie από την California, η Kris Lee από το Nashville και ο the Ghost από την Florida.

Τα έγχορδα ανέλαβε ο Ισραηλινός Yoed Nir (φωτο), την τρομπέτα ο Νεοϋορκέζος Mark και το μπάσο ο γνωστός από τους Rainning Pleasure Σάκης Μπάστας. Τα υπόλοιπα όργανα ηχογράφησε ο Κυριάκος Μουρτζούχος.

Φωτο: Ο Νεοϋορκέζος Mark Morgan, στην τρομπέτα. 

Ακούσαμε και τα πέντε τραγούδια του δίσκου, και η γνώμη μας είναι πως το πολυπολιτισμικό αυτό σχήμα, έχει ένα αποτέλεσμα εξαιρετικό. Ευχόμαστε καλή επιτυχία (αν και η επιτυχία, είναι πάντα καλή). 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου