Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ : Α σιχτίρ, καθικοκάθικα!

Φωτο : Ο Κ. Μπογδάνος.

Πολλοί αναρωτιούνται τι μυαλό κουβαλάει αυτός ο Μπογδάνος. Κάποιοι τον βρίζουν, τον έχουν αποκαλέσει «Λιγδάνο», «Σκατοδημοσιογράφο του κώλου», «Μπογδανοτσόγλανο», και άλλα υποτιμητικά.

Ο ίδιος , απαντά  "Α σιχτίρ, καθικοκάθικα!" και θεωρεί τον εαυτό του απόγονο των Ηρώων του 1821. Την προηγούμενη βδομάδα, ζώθηκε τ άρματα να στηρίξει το ΝΑΙ, και να σώσει την Ελλάδα...

Υπηρέτησα δίπλα σε πρασινοσκούφηδες. Ιστορία ξέρω. Κι αγαπώ το Καστελόριζο, λιθάρι-λιθάρι. Η σημαία με συγκινεί. Κι αν είναι, πολεμώ γι’αυτή. –   (Κ.Μπογδάνος, 29 Ιουν 2015)


Ο Μπογδάνος, προειδοποιούσε ότι αν δεν ψηφίσουμε ΝΑΙ, θα έρθουν τα τσάρτερ να πάρουν τις γυναίκες μας και να τις κάνουν πουτάνες, όπως έγινε στην Ουκρανία. Σχετικά έγραψε...

Ο συνάδελφός μου στην EBRD, Ουκρανός, ιστορούσε πώς από το σπίτι του κοντά στο αεροδρόμιο κοιτούσε τα τσάρτερ επί το έργο: Φόρτωναν κορίτσια. Σαρωμένο δια του καπιταλισμού, το πρώην ανατολικό μπλοκ έβλεπε τον εαυτό του να σκυλεύεται. Δεν θα το ζήσω. – (Κ.Μπογδάνος, 29 Ιουν 2015)


Αποφάσισε λοιπόν, να αγωνιστεί, να μην ζήσει τέτοιες φριχτές εικόνες. Ως άλλος οπλαρχηγός, άκουσε «τα κελεύσματα του καιρού» και προειδοποίησε «Οι Ζουλού πλησιάζουν!» ενώ χαρακτήριζε «μαζοχιστές», και «κάφρους»,  όσους συντάσσονταν με το ΟΧΙ...

Θα επικρατήσουμε με αγάπη για την πατρίδα και για λογαριασμό των παραπλανημένων, αφελών, μαζοχιστών συμπολιτών μας... Και θα συγκρουστούμε με τα τσιράκια και τους κάφρους κατά τα κελεύσματα του καιρού. Κι όταν όλα θα’χουν τελειώσει, κερνάω PIMM’S.  (Κ.Μπογδάνος, 25 και 30 Ιουν 2015)


Στον αγώνα που έκανε, δεν υπήρξε αφελής, ήξερε ότι οι «κάφροι» είναι πονηροί, επιτίθενται από παντού. Συνεπώς έδινε και συμβουλές στους συναγωνιστές του...


Κοινό των ενεργών κάφρων είναι ότι κατανέμονται σε οριζόντια τομή. Σου την πέφτουν από τ’αριστερά και τα δεξιά, γενικώς πανταχόθεν. -  (Κ.Μπογδάνος, 24 Ιουν 2015)



Ήταν σίγουρος για τη νίκη του ΝΑΙ. Και προέβλεπε τρελό πανηγύρι, την βραδιά του αποτελέσματος...

Ποτέ και για κανένα λόγο, για κανένα γιούρο, για καμια ομάδα, για κανένα κόμμα, δεν θα πανηγυρίσουμε τόσο παλαβά κι απόλυτα, όσο την Κυριακή το βράδυ -(Κ.Μπογδάνος, 29 Ιουν 2015)


Δυστυχώς.

Ο οπλαρχηγός Μπογδάνος, έδωσε μάχη σκληρή, αλλά οι ...Ζουλού τελικά, τον πήραν φαλάγγι. Τώρα, κρύβεται στα υπόγεια του Σκάι, τραγουδώντας τα επαναστατικά τραγούδια του Σάκη Ρουβά.  

ΥΓ- Άλλο η κριτική και άλλο η απειλή. Η κριτική σε  «οπλαρχηγούς» σαν τον Μπογδάνο, είναι απαραίτητη. Διαφωνούμε όμως, με όλους εκείνους που διατυπώνουν εναντίον του, απειλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου