Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

OMNI – 1

Σχόλια- Νέα- Μηνύματα 

*Την «Πολυφωνία» θυμήθηκαν οι καναλάρχες, ζητώντας να διατηρηθούν όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης

*Μέχρι τώρα, υπήρξαν Μέσα Μαζικής Χειραγώγησης.

*Μέσα για θαλασσοδάνεια, Μέσα για εξυπηρέτηση συμφερόντων, Μέσα παραγωγής σκουπιδοαισθητικής, Μέσα εξασφάλισης δημόσιων έργων, Μέσα ανάδειξης κολλητών, φελλών, 
και διάφορων κάφρων.

*Ακούσατε το Φέρε μαζί σου αλλαξιές; 
Οι «Εκείνος και Εκείνος» συνεργάστηκαν με τον B.D. Foxmoor. Μουσική: Κώστας Λογοθετίδης, Στίχοι: Γρηγόρης Μυλωνάς, Στίχοι (rap) : B.D. Foxmoor.


*«Φαβέλες» στην... Μύκονο(!), ανακάλυψε ο Φρίξος Δρακοντίδης, για το Πρώτο Θέμα.
Και μιλά για εξαθλίωση...

*Οι «Φαβέλες», είναι κοντέινερ, τα οποία εγκατέστησαν στο νησί, ιδιοκτήτες  εστιατορίων και beach bars, για να μένουν εκεί δωρεάν, όσοι από τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις τους, θέλουν. Οι συμφωνίες γίνονται για την καλοκαιρινή περίοδο, και οι μισθοί, είναι καλοί. Κάποιος, σε ένα καλοκαίρι μπορεί να βγάλει πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ. Τώρα, αν θέλει να μην έχει έξοδα στέγασης,  μένει στο κοντέινερ, ή μόνος του σε σκηνή, τζάμπα. Αν πάλι, θέλει ανέσεις, «θυσιάζει» από τις 6 χιλιάδες ένα ποσό, και νοικιάζει δωμάτιο σε ξενοδοχείο. Πού την είδε ο Φρίξος, την εξαθλίωση; Οι περιστασιακές δουλειές, όπως αυτές στη Μύκονο του καλοκαιριού, έτσι γίνονται. Αλλού είναι το μεγάλο πρόβλημα: Η ανεργία που μαστίζει τον τόπο, και που πρέπει άμεσα να αντιμετωπιστεί. 

*Έξω οι φασίστες από τα Εξάρχεια!
Με αυτό το σύνθημα, η ΚΕΕΡΦΑ (ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ) καλεί κόσμο, σε διαδήλωση, την Δευτέρα 29 Αυγούστου, στα Προπύλαια, 6μμ. Ένα τμήμα, από την προκήρυξη-κάλεσμα:
«Η εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια από φασιστική συμμορία κατά της  κατάληψη στέγης  προσφύγων της Νοταρά 26 στα Εξάρχεια, την ώρα που βρίσκονταν  μέσα οικογένειες προσφύγων, αποτελεί κλιμάκωση της φασιστικής τρομοκρατίας. Οι  φασίστες αποθρασύνονται μετά τις διαρκείς επιθέσεις της Αστυνομίας κατά των καταλήψεων, όπως έγινε στην Θεσσαλονίκη τον Ιούλη.
 Οι  φασίστες ήθελαν θύματα. Η εμπρηστική επίθεση έγινε σε στιγμή που μέσα στην κατάληψη βρισκόντουσαν πρόσφυγες και αλληλέγγυοι.

*Τι θα κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ, αν εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ. Ο ίδιος, δήλωσε: «Την πρώτη ημέρα, θα αρχίσω αμέσως τις απελάσεις των λαθρομεταναστών κακοποιών από αυτή τη χώρα, κυρίως των εκατοντάδων χιλιάδων που απελευθερώθηκαν επί των ημερών της κυβέρνησης Ομπάμα-Κλίντον»

*Η ...Φιλομάθεια των Ελλήνων!
Το περιοδικό People, σε συνεργασία με τη Google, αποκάλυψε, ποιους αναζήτησαν οι περισσότεροι  Έλληνες, στη μηχανή αναζήτησης, το πρώτο εξάμηνο του 2016.
Διαβάζουμε στις πρώτες θέσεις:  
-Τάμτα (έψαχναν να βρουν στοιχεία για τη σχέση της με τον Πάρι Κασιδόκωστα)
-Ελευθερία Ρήγου (για το πώς έχασε κιλά)
-Βαλέρια Κουρούπη (όταν την είδαν στο σόου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar)
-Γιάννης Κρητικός (όταν τον είδαν στο σόου του ΑΝΤ1 Your Face Sounds Familiar)
- Θοδωρής Μαραντίνης (όταν δήλωσε πως «σε καλλιτεχνικό επίπεδο ήταν λάθος» ο γάμος του, με την Σίσσυ Χρηστίδου. Πονηρή δήλωση που έκανε τους περίεργους να ψάξουν να μάθουν τι εννοούσε)
-Κατερίνα Λυπηρίδου (να μάθουν ποια είναι-όταν ο Μάκης Παπαδημητρίου, καλεσμένος στα Καλημερούδια της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αποκάλυψε πως είναι παντρεμένος μαζί της)
-Σοφία Μανωλάκου (να μάθουν πώς έχασε κιλά)
- Άντζελα Δημητρίου (να δουν την διαφήμιση με το Χτύπα σαν άντρας)

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι εκπομπές Lifestyle, που επέβαλαν τα κανάλια (που τώρα θέλουν όλα και άδεια), έχουν αποβλακώσει τον έλληνα. 


1 σχόλιο:

  1. Kοινως το μυαλο του Ελληνα καταφερε σε 26 χρονια να γινει ...ρυζογαλο !! με συνταγη μαλιστα κ. Βεφας και μυριαδων τηλεοπτικων τιποτα που επεβαλαν καποιοι, to late !! σκατα ειμαστε σκατα μας αξιζουν ....

    Punk's not Dead
    Salonika 666

    ΑπάντησηΔιαγραφή