Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

«Τόκαψε» τελείως ο Νίκος Μαστοράκης και ξέχασε ποιος ήταν!

Όταν ο Νίκος Μαστοράκης, έγλειφε την χούντα, χαρακτηρίζοντας την «Εθνική Κυβέρνηση» για να πάρει εκπομπές.

Το σκαν από άρθρο του, με τίτλο "Μικρή Πικρή μου Τηλεόραση", δημοσιευμένο στο περιοδικό ΜΟΝΤΕΡΝΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ (Οκτώβριος 1967). Εμφανιζόμενος σαν γνώστης του Μέσου, «διαφωτίζει» τους αναγνώστες, για την ελληνική  τηλεόραση, που ήταν φτωχή και μικρή, αλλά που θα γίνει μεγάλη, με ...τον Παττακό!

Συνεργάτες της χούντας και ΕΠΕΝίτες που το «γύρισαν», φορώντας το προσωπείο του δημοκρατικού, έχουμε δει πολλούς, αλλά και αυτή η περίπτωση, είναι εξοργιστική:

Ο Νίκος Μαστοράκης, που θησαύρισε επί χούντας, γλείφοντας τους πραξικοπηματίες και φιλώντας τις κατουρημένες ποδιές της Δέσποινας, αυτός που σαν πρόθυμος υπηρέτης, έστησε την κατάπτυστη εκπομπή παραπληροφόρησης για το Πολυτεχνείο 1973, τολμά τώρα, να κάνει μαθήματα δημοσιογραφίας και δημοκρατίας!


Με σειρά αναρτήσεων στην προσωπική του σελίδα στο fb, εξαπολύει μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ, και χαρακτηρίζει την  Αυγή, «φασιστοφυλάδα» και τον Παππά, «Παππακό».

Σούμπιτος, συντάσσεται με τους  δημοσιογράφους, του κίτρινου τύπου, και τους γνωστούς υπερασπιστές του χρεοκοπημένου συστήματος διαπλοκής.

Του έταξαν κάτι;
Φαίνεται πως είχε συμφωνήσει με κάποιο κανάλι, να πάρει εκπομπή (το ΑΡΓΑ), αλλά το κανάλι αυτό, δεν πήρε άδεια.
Έτσι, τώρα, κάθε τέταρτο, βρίζει, κινδυνεύοντας να του ανέβει στα ύψη η πίεση, και είναι και μεγάλος άνθρωπος (σε ηλικία).


1 σχόλιο:

  1. oυυυυυυυυυυυυυυυυστ κοπριτη χιτη μαστοροχουντιτη μπινγκ{ο}αρχιδι με το κοπυ παστ τς μερικανιας σου ΟΥΣΤ *

    * το ΟΥΣΤ στο στελνει η Μαριετα.. μαστορομαλακακη λακη ποθονικολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή