Πέμπτη 10 Αυγούστου 2017

Οι Εcho Train στο πρότζεκτ Μάταλα

Φωτο: Η  Ren (Irene Panagopoulou) τραγουδίστρια των ΕchoTrain

Οι Εcho Train, ανακοίνωσαν πως συμμετέχουν στο πρότζεκτ Μάταλα. Το συγκρότημα βρίσκεται στην πρωτοπορία της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έχοντας το ψυχεδελικό ήθος, του μαγικού Καλοκαιριού της Αγάπης. 
Το ποια ακριβώς θα είναι η συμμετοχή τους, θα ανακοινωθεί σύντομα.

Δείτε την Ren να ερμηνεύει το White Rabbit
(Jefferson Airplane cover) καλεσμένη με τον 
Greggy K. στο TrollRadioGr.




Οι Εcho Train σχηματίστηκαν το 2013, και μέλη τους είναι οι:  Ren (Irene Panagopoulou) (vocals), Greggy K. (guitars, beer jug), Dennis Panagiotidis (drums), Thanos Karagiannis (synths), Spyros Valkaniotis (bass).

Οι  blues, folk και garage επιροές απο τα 60’s, χαρακτηρίζουν την μουσική τους, και όνειρο τους είναι  να οδηγήσουν  την ψυχή σε παγανιστικά μονοπάτια, και να έρθουν κοντά στα στοιχεία της φύσης, και τις σκέψεις του λύκου οταν κοιτάζει την πανσέληνο.


 Το debut album τους ονομάζεται Memento Mori  και κυκλοφόρησε σε βινύλλιο απο την The Sound of Everything το Μάρτιο του 2016.  http://bit.ly/1MPXMLI . Τον Μάιο του ’16 ανοιξαν την συναυλία των “Τhe Underground Youth”στο  Fuzz στην Αθήνα, ενω πραγματοποίησαν αρκετές συναυλίες,  με τους στενούς τους συνεργάτες στο εικαστικό κομμάτι Γιώργο Λαθύρη, και στην ηχοληψία τον Μανώλη Παντελιά.
“Πάνω από την χώρα των τρελλών, ένα πουλί πετάει ελεύθερο. Ο Λύκος ο πιο δυνατός, σταματάει το κυνήγι για να ακούσει μια μελωδία, μέσα από το θρόισμα των φύλλων. Ο ήλιος δύει, απλώνοντας ένα γλυκό, ερυθρό χρώμα στους ορίζοντες. Ο Διόνυσος ξεχύνει ποταμούς κρασιού και έκστα σης, ενώ η  Αριάδνη ξετυλίγει τον μίτο της απόδρασης από τον αισθητό κόσμο. Φλάουτα μπλέκονται με τύμπανα που αναγγέλουν την άνοιξη. Υπάρχουν πράγματα που δεν μπορεί να δει κανείς. Οι άνθρωποι ρωτάνε "γιατί; ποιος είναι εκεί έξω;" αλλά η απάντηση βρίσκεται μέσα τους και είναι τόσο όμορφη, όσο και σκοτεινή. Οι άγιοι σιωπούν και κοιτούν την μεγάλη φωτιά. Για μια στιγμή, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Όλοι στοχάζονται το σκάνδαλο του σκοταδιού ενώ ο παράδεισος αρχίζει να απλώνει τις εκτυφλωτικές του ηλιαχτίδες.
Το Τρένο της Ηχούς φτάνει. Οι Echo Train είναι ήδη στην καρδιά του δάσους.”


Facebook:https://www.facebook.com/EchoTrainTheBand/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου