Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Σάββατο 21/10/2017 // the school-tree / live «ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» // Προποντίδος 51-Κολωνός @20:30-22:00

H Petra-Luna είναι μια κολεκτίβα της αυτοσχεδιαζόμενης μουσικής, γνωστής και ως musical extemporisation.
Το σχήμα παρουσιάζει την μουσική δραστηριότητα της άμεσης / στιγμιαίας μουσικής σύνθεσης που συνδυάζει την επικοινωνία των συναισθημάτων και την οργανική τεχνική με την αυθόρμητη ανταπόκριση στον ήχο που ακούγεται από τα άλλα μέλη του σχήματος που συμμετέχουν στο δεδομένο σύνολο.


Στην μουσική κολεκτίβα Petra-Luna συμμετέχουν επί το πλείστον εικαστικοί που έχουν μουσική παιδεία ή και όχι.
Δημιουργήθηκε στα Πετράλωνα, Αθήνα, το 2014.
Στην live-performance “The School-Tree” θα συμμετέχουν οι: Κορνήλιος Γραμμένος, Ηλίας Σιψάς, Απόλλων Γλύκας, Χρήστος Μπληγιάννος, Φοίβος Παλαιογιάννης,Τέο Δασκαλάκης, Γιώργος Παλαμάρης, Νικόλας Iavazzo, Οδυσσέας Γλύκας, Βαγγέλης Χατζής, Ζέτα Νικολοπούλου, Αντώνης Σταμπέλος, Δημήτρης Φούντος, Πυθαγόρας Χατζηανδρέου.


Η Πρόσκληση

Μπορεί να είμαστε στον Κολωνό και όχι στα Πετράλωνα, μπορεί να μην έχω ιδέα τι φεγγάρι θα έχει το Σάββατο κι αν θα έχει αίθριο καιρό...
Για ένα είμαι σίγουρη: Θα γίνει ένα χαρούμενο κλείσιμο της έκθεσης "η τέχνη είναι (το) σύνθημα" των μικρών μαθητών και του μεγαλύτερου Γιώργου Ζαφειρόπουλου, γιατί σε αυτό θα συμβάλλει η ομάδα Petra Luna, μια μουσική κολεκτίβα στην οποία συμμετέχουν επί το πλείστον εικαστικοί που έχουν μουσική παιδεία ή και όχι, που με χαρά θα φιλοξενήσουμε ΣΤΟΣΧΟΛΕΙΟ! Εσείς να είστε σίγουροι πως δε θα χρειαστεί να κάνετε την καρδιά σας πέτρα για να έρθετε!!
Μια μίξη από μικρούς, μεγάλους και μεγαλύτερους. Αυτή είναι η ιδέα, αυτό είναι (το) σύνθημα. Η τέχνη.
Για να επιβεβαιώσουμε για άλλη μια φορά πως, η εικαστική καλλιέργεια, η πραγματική ζωή και τα όνειρα, είναι από τα συνθήματα που μας αφορούν.

Σας περιμένουμε με χαρά!

Σάββατο 21 Οκτωβρίου από τις 19:30.
Το κονσέρτο θα αρχίσει αυστηρά στις 20:30 και θα τελειώσει στις 22:00.

Καλή αντάμωση!
Φιλικά,
Η Άντζι, για την ομάδα ΚΛΑΝ´Σπλας.*

*ΚΛΑΝ´Σ: Καλλίνα Μαϊοπούλου, Λεωνίδας Παπαδόπουλος, Άντζι Καρατζά, Νεκτάριος Αλεβιζόπουλος, Νίκος Μπονάτσος και Σταύρος Μπονάτσος.
Πλας: Τα παιδιά: Αίαντας, Αναστασία, Άρης, Αχιλλέας, Βασίλης, Γιωργής, Ελευθερία, Κωνσταντίνα, Κωνσταντίνος, Κλεοπάτρα, Μάνος, Μυρτώ, Σοφία, και Χρύσα.
Οι μεγαλύτεροι: Γιώργος Ζαφειρόπουλος και Petra Luna.

ΣΤΟΣΧΟΛΕΙΟ, Προποντίδος 51, Κολωνός, σταθμός μετρό Σεπόλια ή Αττική.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή την Παρασκευή 20, όπως και την Κυριακή 22 Οκτωβρίου και ώρες 18:00 - 21:00.
Επικοινωνία: angie_karatza@hotmail.com, 2114109127 και 6977149706.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου