Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Ανδρέας Παπαδήμας - Τα Όνειρά μου έχουν βγει

Ποιο μερίδιο ευθύνης
μου αναλογεί να πάρω;
αφού τα πάντα έχουν καεί
στέκω μονάχος
κι ανάβω ένα τσιγάρο

Εκπληκτικός στίχος του Ανδρέα Παπαδήμα (φωτο), από το τραγούδι του Λευκές Ενοχές.
Το τραγούδι περιλαμβάνεται στο άλμπουμ Τα Όνειρά μου έχουν βγει, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, σε ψηφιακή και φυσική μορφή (CD), από τις Εκδόσεις Μετρονόμος.


Οι στίχοι, η μουσική και η ερμηνεία, και στα δέκα κομμάτια του δίσκου (οχτώ τραγούδια, ένα γράμμα κι ένα υστερόγραφο), από τον Ανδρέα Παπαδήμα. 

Το έργο, αν και ερωτικό, δεν απευθύνεται σε θορυβώδεις θαμώνες καψουρομάγαζων. Η ποιητική και η μελωδία, δεν μένουν στην ρηχή επιφάνεια, περνάνε στο βάθος, όπου δεν λένε απλά κάτι για τον έρωτα, αλλά αποκαλύπτουν με δεξιοτεχνία και διακριτικότητα, τις δύσβατες περιοχές του έρωτα και της ζωής. Εξαιρετική δουλειά, που την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.




Στίχοι, μουσική, ερμηνεία: Ανδρέας Παπαδήμας Διεύθυνση παραγωγής: Ανδρέας Παπαδήμας Επιμέλεια παραγωγής: Νίκος Χρονόπουλος, Μιχάλης Ασίκης Ενορχήστρωση, προγραμματισμός, πλήκτρα: Μιχάλης Ασίκης Ηχογράφηση, μίξη, mastering, μουσική παραγωγή: Νίκος Χρονόπουλος, Studio Tesserakto Ντράμς: Νίκος Χρονόπουλος Ακουστικές & ηλεκτρικές κιθάρες: Θάνος Αποστόλου Φωνητικά: Άννη Γαβριήλ Φωτογραφίες δίσκου: Δημήτρης Ζαρκάδας (www.zarkphoto.com) Artwork δίσκου: Κωνσταντίνος Μανταλιάς Παραγωγή video clip: Onerfilms (www.oner.gr) Σκηνοθεσία video clip: Κωνσταντίνος Μανταλιάς Δισκογραφική εταιρία: Εκδόσεις Μετρονόμος Χορηγός υποστήριξης: www.hellinikon.it

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου