Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

OMNI 26

Μπαχ, Μπετόβεν και Μπραμς στο Μουσείο της Ακρόπολης (Αίθουσα του Παρθενώνα) με ελεύθερη είσοδο. Συναυλία του Κουαρτέτου Εγχόρδων της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 17:30. Μουσείο Ακρόπολης Διονυσίου Αρεοπαγίτου 15, Αθήνα. Τηλέφωνο: 210 9000900

Νέο τραγούδι από την LP. Το Recovery, πρώτο από τον επερχόμενο δίσκο της Heart To Mouth.




●«ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ» ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ- Δύο αστυνομικοί συνελήφθησαν στην Καλαμάτα. Έκαναν πλάτες σε κύκλωμα μαστροπείας. Συνελήφθησαν συνολικά οκτώ (8) άτομα. Κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, σωματεμπορία, μαστροπεία, διευκόλυνση ακολασίας άλλων και για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα.



ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ: Μαρία Λατσίνου & Mokita: LIVE Παρουσίαση CD «Λάρυμνα». Στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17 & Πατησίων). Για μία μέρα μόνο, στις 26 Οκτωβρίου 2018. 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.30
Ώρα έναρξης 22.00
Εισιτήριο: 7 ευρώ
Πληροφορίες – κρατήσεις: 210- 8824383, 6983 – 600510

Τους Mokita αποτελούν οι: Χρήστος Αλεξόπουλος (πιάνο – πλήκτρα), Γιώργος Ανδρουλάκης (κρητική λύρα με συμπαθητικές χορδές), Βάσω Μιχαηλίδου (ακορντεόν, δεύτερα φωνητικά), Γιώργος Λιάπης (ηλ. μπάσο), Φοίβος Βαλαβάνης (τύμπανα). Περισσότερα για τον δίσκο, Δες ΕΔΩ

Διευθύντρια στο κανάλι του Μαρινάκη η Πόπη Τσαπανίδου. Τι ανακοίνωσε το κανάλι: «Στην πρώτη της επίσημη κίνηση η Τηλεόραση της Alter Ego ανακοινώνει την συνεργασία της με την κα Πόπη Τσαπανίδου, στη διεύθυνση του τηλεοπτικού καναλιού. Με την πολυετή εμπειρία της σε ενημέρωση και ψυχαγωγία μέσα στη δημοσιογραφική της πορεία, η κα Πόπη Τσαπανίδου αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα και την αντικειμενικότητα του περιεχομένου του τηλεοπτικού εγχειρήματος της Alter Ego».


Η Sinéad O'Connor έγινε μουσουλμάνα και λέγεται πλέον Σουχάντα. Η ίδια έγραψε στην σελίδα της, στο twitter:"This is to announce that I am proud to have become a Muslim. This is the natural conclusion of any intelligent theologian’s journey. All scripture study leads to Islam. Which makes all other scriptures redundant. I will be given (another) new name. It will be Shuhada"

●Πατάω ένα κουμπί και βγαίνει μια χοντρή
Το τραγούδι της Κατοχής, που στηλίτευε όσες επωφελούνταν της συνεργασίας τους με τις οργανώσεις αλληλεγύης και έκλεβαν εικοσαπλές μερίδες για την πάρτη τους.
Σήμερα, αν πατήσεις κουμπί εκατοντάδες λαμόγια θα βγουν, που έχουν αρπάξει το φαΐ του πεινασμένου λαού.




Θα σαλτάρω, θα σαλτάρω...Είχε -λέει ο Γιάννος- 3 εκαττομύρια ευρώ,στην Ελβετία, από την "τίμια εργασία του". Σήμερα, με όσα ακούμε, μάλλον θα σαλτάρουμε ομαδικώς. Τι σημαίνει σαλτάρω; Ποιοι ήταν οι σαλταδόροι της Κατοχής; Διαβάστε ΕΔΩ


●ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. Εδώ και μερικές μέρες η Ελένη Μενεγάκη γιορτάζει ...τα γενέθλια της και ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram ! Θα τα ξαναγιορτάσει και την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου, οπότε και κλείνει τα 49 και μπαίνει στα 50. Δυστυχώς, τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της, παραμένουν πολύ παγωμένα.  



●Τέλος ο Αντώνης Κανάκης από τον ΑΝΤ1 μετά από 21 χρόνια συνεργασίας. Παραιτήθηκε – όπως λέει ο ίδιος- μετά την άρνηση του ΑΝΤ1, να διαψεύσει τις φήμες ότι εκείνος «έκοψε» τις εκπομπές του Γρ. Αρναούτογλου και του Γ. Λιάγκα από την βραδυνή ζώνη του Σταθμού. Την διακοπή αυτών των εκπομπών, ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» την «χρεώνει» στην διοίκηση του καναλιού.


Το πολιτικό τραγούδι στην Ελλάδα (1974-2002) είναι το ενδιαφέρον βιβλίο του Γιώργου Μυζάλη. 
Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Fagotto Books. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει η άποψη του συγγραφέα, για τους «νεότερους δημιουργούς» Παύλο Σιδηρόπουλο, Νικόλα Άσιμο και Τζίμη Πανούση. Μπορούν να καταταχτούν στους δημιουργούς πολιτικού τραγουδιού;


Εγώ, Εμένα, Δικό μου... I, Me, Mine. Υπέροχο τραγούδι του George Harrison με το θρυλικό συγκρότημα Beatles. Αναφέρεται στον Εγωισμό που παιδεύει τον σύγχρονο άνθρωπο. Όταν κάποιος βλέπει όλα να περιστρέφονται γύρω από αυτόν, όταν νομίζει για πραγματικότητα τον εγωιστικό εαυτό του, και πως αυτό που κρατά, είναι «δικό του». Τίποτα δεν είναι δικό μας. Γυμνοί ήρθαμε, και με άδεια χέρια θα φύγουμε.  




All through' the day
I me mine, I me mine, I me mine.
All through' the night
I me mine, I me mine, I me mine...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου