Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

«Ένας έλληνας νεκρός....» - ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ από τους οπαδούς Παρτιζάν Τιράνων


Λίγες ώρες μετά τον θάνατο του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.
Όπως αναφέρει ο ενημερωτικός ιστότοπος epiruspost.gr, στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ της Παρτιζάν Τιράνων και του Σκεντέρμπεη Κορυτσάς, οι φίλαθλοι της Παρτιζάν, σήκωσαν τεράστιο πανό στην εξέδρα, με το σύνθημα: «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος»!


Το epiruspost.gr, επισημαίνει ότι, "το συμβάν δεν μπορεί να αποδοθεί σε θερμόαιμους φιλάθλους. Κι αυτό γιατί πρόεδρος στην Παρτιζάν, είναι ο βασικός χρηματοδότης των Τσάμηδων και άνθρωπος που στηρίζει οικονομικά όλη την προπαγάνδα, ενώ διευθυντής της ομάδας, είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του Αλβανού πρωθυπουργού". 

Αίτημα για διενέργεια νεκροψίας από Έλληνα ιατροδικαστή κατέθεσε η οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην Εισαγγελία του Αργυροκάστρου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αίτημα έχει ήδη απορριφθεί. Εκπρόσωποι της ελληνικής μειονότητας ζητούν την διερεύνηση των συνθηκών θανάτου από μικτή –ελληνοαλβανική- επιτροπή εμπειρογνωμόνων.
Το βασικό και κρίσιμο ερώτημα είναι αν μπορούσε η Αλβανική αστυνομία να συλλάβει τον 35χρονο και να τον οδηγήσει στη δικαιοσύνη αντί να του στερήσει την ζωή.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου