Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ηρακλής και Ειρήνη – Συναυλία στην Baraga

Ο Ηρακλής Τριανταφυλλίδης, με την κόρη του Ειρήνη, έδωσαν χθες συναυλία στην Baraga. Ο τραγουδοποιός μας ταξίδεψε στην ψυχεδελική εποχή των «άλλων κόσμων», τότε που όλοι βλέπαμε δρόμους αλλιώτικους και χόρταινε το πεινασμένο μυαλό μας. 

Τον Ηρακλή και την Ειρήνη συνόδευαν οι Μιχάλης Νικολαΐδης (μπάσο) και Βαγγέλης Ευσταθίου (ντραμς), μέλη του τωρινού σχήματος της Λερναίας Ύδρας, το ψυχεδελικό γκρουπ που σχηματίστηκε το 1972, και συνεχίζει, αλλάζοντας πρόσωπα, με τα χρόνια.

Είχα να δω την Ειρήνη, από το 1987, όταν την φωτογράφισα στην αγκαλιά του πατέρα της. Χθες, 30 και ένα χρόνια μετά, την είδα ξανά, και την καμάρωσα καθώς τραγουδούσε εκπληκτικά, και έπαιζε με εξαιρετική τέχνη το λαούτο. 

Για το ιστορικό άλμπουμ του Ηρακλή "Σε Άλλους Κόσμους", δείτε ΕΔΩ

Η Baraga, είναι ένα όμορφο καφέ-μπαρ, στην Ανάκασα (συνοικία στους Άγ.Αναργύρους/ Κρυονερίου 16). Εκεί συχνάζουν μυστήριοι αλλά πολύ ενδιαφέροντες τύποι. Πάρτε μια γεύση από τις φωτογραφίες...




1 σχόλιο:

  1. δεν είναι μυστήριοι ... είναι οι baragabanda.....τραγουδάνε όταν τελειώνει η banda που επίσημα τραγουδούσε το βράδυ..... εμείς πάμε εκεί όταν έχει συναυλία και περιμένουμε πως κ πως να τελειώσει το όποιο σχήμα για να ξεκινήσουν αυτοί....κ να γίνει χαμός......!!!!!!!!!!!!! 'θέλω να ζήσω ελεύθερος δίχως ταυτότητα πια."

    ΑπάντησηΔιαγραφή