Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Marva von Theo, Bad Habits, The Magic Bus και Echo Tides σε Δημόσια Διαβούλευση με τον Μ.Νταλούκα

Το Σάββατο 07 Νοε 2020, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, οι Marva von Theo, Bad Habits, The Magic Bus και Echo Tides θα παρουσιάσουν τις καινούργιες δουλειές τους. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Σε τηλεφωνική σύνδεση, η frontwoman των Marva Von The (φωτο), Μαρία-Βασιλική Βούλγαρη, θα μας μιλήσει για το 
Ruins και τον επερχόμενο δίσκο Afterglow, που θα κυκλοφορήσει τον Φεβρουάριο του 2021 σε βινύλιο και cd.
Το 
Ruins είναι ένα electronic pop τραγούδι, με noir αισθητική. Το βίντεο που το συνοδεύει, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καράμπελα και χορογραφία του Αντώνη Σπορίδη, παρουσιάζει την τραγουδίστρια να απευθύνει τους στίχους με διάθεση κηρύγματος ενώ οι χορευτές, προσομοιάζοντας τον Αρχαίο Χορό, την περικυκλώνουν, αποτελώντας την ενσάρκωση της συνείδησής της.



Οι Echo Tides (synth pop σχήμα που δημιούργησε ο Pan Pan / Παναγιώτης Πανταζής) θα παρουσιάσουν, επίσης σε τηλεφωνική σύνδεση, τον εξαιρετικό δίσκο τους Jokes Ate Themselves, που μόλις κυκλοφόρησε.




Οι Bad Habits (φωτο) είναι ένα νέο πανκ ροκ συγκρότημα της Αθήνας. Κυκλοφόρησαν μόλις το πρώτο τους single, “California”, το οποίο
υπάρχει σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες (Spotify, Apple Music, Deezer, YouTube,
Bandcamp).

Το γκρουπ χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα από τα δυναμικά γυναικεία φωνητικά του.



Σχετικά με τους The Magic Bus 

Οι The Magic Bus (φωτο) ξεκίνησαν το ταξίδι τους σαν Μαγικό Λεωφορείο στην ελληνόφωνη rock, το 2017. Έκτοτε μετράνε χιλιόμετρα και συναυλίες σε πολλά μέρη της χώρας, έχοντας μοιραστεί τη σκηνή με κάποια απ’ τα γνωστότερα ονόματα της σκηνής (όπως Ενδελέχεια, Magic de Spell, Κίτρινα Ποδήλατα, Κώστας Παρίσσης κ.α.). Φέτος ηχογράφησε και κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο “Το Κάστρο”, γεμάτο αγνό rock, ιδιαίτερες θεματικές και δυναμικές συνθέσεις.

Θα παρουσιάσουν τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου