Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021

Μαρία Μπεθάνη και Βασίλης Μπαμπανιάρης σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2021, στην εκπομπή του Μ.Νταλούκα, Δημόσια Διαβούλευση, καλεσμένοι είναι οι τραγουδοποιοί: Μαρία Μπεθάνη και Βασίλης Μπαμπανιάρης. Δεύτερο ΕΡΤ 103.7 , ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Η Μαρία Μπεθάνη γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη. Από μικρή έκανε μαθήματα πιάνου, έγραφε ποίηση και μουρμούριζε μελωδίες. Σπούδασε οικονομικά, παιδαγωγικά και θεατρικό παιχνίδι. Φέτος άρχισε να σπουδάζει Μουσική Παραγωγή για να έχει τη γνώση και δυνατότητα να επιμελείται η ίδια τη μουσική της. Θα μας μιλήσει για τον πρώτο της δίσκο που μόλις κυκλοφόρησε, σε παραγωγή Γιώργου Περού και τίτλο "Γιατί να Φοβόμαστε".



O Βασίλης Μπαμπανιάρης κατάγεται από το Συκούριο Λαρίσης. Έχει κάνει σπουδές κλασσικής και ηλεκτρικής κιθάρας, jazz αρμονίας, ενορχήστρωσης και μαθήματα φωνητικής.
Με μουσικές επιρροές όπως ο Λοΐζος και ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και ο Ξυλούρης, Doors,Bruce Springsteen,Pink Floyd) μεγάλωσε με ερεθίσματα ετερόκλητα αλλά εξίσου σημαντικά, αφού η μουσική για εκείνον δεν έχει όρια και πλαίσια, ταμπέλες και σύνορα. Το δισκογραφικό του ξεκίνημα έγινε το 2011 και έχει στο ενεργητικό του εκατοντάδες ζωντανές εμφανίσεις μέχρι τώρα. Θα μας μιλήσει για τον τρίτο του δίσκο «Η Γέφυρα» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου