Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Αλεξάνδρα Σιετή και Kamil σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021, στην εκπομπή του Μ.Νταλούκα, Δημόσια Διαβούλευση, καλεσμένοι είναι η Αλεξάνδρα Σιετή (Souled Out) και ο Kamil (King Garcia). Δεύτερο ΕΡΤ 103.7 , ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Η Αλεξάνδρα Σιετή είναι η frontwoman του συγκροτήματος Souled Out με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Έχει εξαιρετικές σπουδές στην τζαζ μουσική, εκπληκτική φωνή και σκηνική παρουσία. Τα άλλα μέλη των Souled Out είναι : Πάρις Παπαδόπουλος, Τάσος Κορκόβελος, Τάσος Βενετικίδης και Κώστας Αναγνώστους. Το  συγκρότημα παρουσίασε πρόσφατα το single "Let Me In YourHeart", το οποίο αποτελεί το πρώτο δείγμα από τον επερχόμενο ολοκληρωμένο τους δίσκο.


Ο Kamil (Κάμιλ Καμιενέτσκι) είναι ο εξαιρετικός ντράμερ των King Garcia, instrumental μπάντας με έδρα την Αθήνα. Αντί για φωνητικά έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν τρομπέτα και οι ίδιοι χαρακτηρίζουν τον ήχο τους post rock με ethnic καταβολές.

Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι : Κώστας Κωνσταντινίδης (Mother of Millions), Κάμιλ Καμιενέτσκι (ex Poem), Κορνήλιος Κυριακίδης (Tardive Dyskinesia) και Αλέξανδρος Ορφανός (Bandallusia).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου