Σάββατο 20 Μαρτίου 2021

Marva και Vassilina σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 20 Μαρτίου 2021, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, η Marva και η Vassilina θα παρουσιάσουν τις καινούργιες δουλειές τους. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Η Marva (Μαρία-Βασιλική Βούλγαρη), είναι η frontwoman του σχήματος Marva Von Theo. Θα μας μιλήσει για τον δίσκο Afterglow, που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα σε βινύλιο και cd.

Το Ruins (ένα κομμάτι από τον δίσκο) είναι electronic pop τραγούδι, με noir αισθητική. Το βίντεο που το συνοδεύει, είναι σε σκηνοθεσία του Γιάννη Καράμπελα και χορογραφία του Αντώνη Σπορίδη.



Η Vassilina με εκφορά λόγου και αισθητική που θυμίζει Billy Eilish, παρουσίασε χθες το Bad Omen, πρώτο single από τον ολοκληρωμένο της δίσκο «Fragments», που θα κυκλοφορήσει στις 28 Μαΐου από την Inner Ear. Έγραψε το Bad Omen στο Λονδίνο, στη διάρκεια του πρώτου lockdown, αντλώντας έμπνευση από τα περίεργα όνειρα που έβλεπε και τις ψυχοσωματικές επιρροές της καραντίνας. Το κομμάτι συνοδεύεται από το video clip που σκηνοθέτησε ο Γρηγόρης Πανόπουλος, μία μαύρη κωμωδία εμπνευσμένη από τις cult ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 70.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου