Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Omniah και Τάσος Βαφειάδης σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 3 Απριλίου 2021, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι οι Omniah και ο συγγραφέας Τάσος Βαφειάδης. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 9 με 10 το βράδυ.

Οι OMNIAH, κολλητοί φίλοι από το Δημοτικό, παρουσίασαν τον πρώτο τους δίσκο τον Μάιο του 2019, με τίτλο Αισθησιακή Αισθαντική Αισθητική. Ορίζουν τη μουσική τους ως Aesthetic Pop. Τα μέλη της μπάντας είναι Γιώργος Διγενής (lead vocalist, guitarist), Λεωνίδας Δαγδελένης (bassist), Γιώργος Βερναρδάκης (keyboardist, vocalist) Γιώργος Πάσσας (drums) και Πέτρος Ροβίθης (guitarist).



Ο Τάσος Βαφειάδης γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα. Σπούδασε Χηµεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήµιο Θεσσαλονίκης, όπου και εκπόνησε διδακτορική διατριβή στην Κβαντική Χηµεία. Ζει στη Θεσσαλονίκη όπου εργάζεται ως καθηγητής στη Δευτεροβάθµια Εκπαίδευση. Υπήρξε ραδιοφωνικός παραγωγός και είναι ιδρυτικό µέλος του πρώτου µαθητικού ραδιοφώνου “European School Radio”. Ανήκει επίσης στη συντακτική οµάδα του διαδικτυακού µουσικού περιοδικού MiC. Θα μας μιλήσει για το καινούργιο του βιβλίο «Ιστορίες από τη µουσική πλευρά της ζωής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου