Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Rsn, Inner.D. και Pan Pan σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 22 Μαΐου 2021, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι οι Rsn, Inner.D. και Pan Pan. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There! 

 

Ο Rsn (Άρης Αζιλαζιάν) κυκλοφόρησε νέο single με τίτλο Motion, προπομπό του καινούργιου του δίσκου που θα βγει τον Ιούλιο. Η Irene τραγουδάει στον εναρκτήριο στίχο: “Ι can’t…I can’t.. I can’t keep it low”. Δείτε το εξαιρετικό βίντεο σε σκηνοθεσία Γιάννη Κωσταβάρα...

 

 

 

 

Ο Inner.D. (Διαμαντής Αδαμαντίδης) είναι ηθοποιός και μουσικός παραγωγός. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Από το 2019 συνεργάζεται με τον ράπερ Ταφ Λάθος και το Full Band project του, παίζοντας μπάσο.

Το Long Live The Patience που μόλις κυκλοφόρησε είναι ένα τραγούδι για την υπομονή, για τις στιγμές που τη χάνουμε, για τις στιγμές που τη βρίσκουμε, για τις στιγμές που την αναζητάμε. Ένας ύμνος για αυτό το εξαιρετικά πολύτιμο αγαθό το οποίο εν τέλει μας χαρακτηρίζει στα δύο χρόνια της πανδημίας.



Ο Pan Pan είναι ο τραγουδοποιός και εικαστικός καλλιτέχνης Παναγιώτης Πανταζής. Στην εκπομπή θα παρουσιάσει σε πρώτη ραδιοφωνική μετάδοση τραγούδια από τον καινούργιο του δίσκο ΦΑΝΤΑΣΜΑΓΟΡΙΑ 2.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου