Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

BHUKHURAH , Δημήτρης Παρίσης και Φώτης Δεληνικόλας σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 12 Ιουνίου ο BHUKHURAH, ο Δημήτρης Παρίσης και ο Φώτης Δεληνικόλας, είναι καλεσμένοι στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7, ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There! 

 

 

BHUKHURAH είναι το artist name του Χρήστου Μπεκίρη, με το οποίο μας παρουσιάζεται για πρώτη φορά ως solo ερμηνευτής και όχι στο πλαίσιο της συμμετοχής του σε κάποια μπάντα όπως έως σήμερα. Το PARAMERA είναι το πρώτο single με το οποίο επέλεξε να μας συστηθεί μέσα από ένα υπέροχο art video αγάπης. Στο video βλέπουμε δύο κορίτσια του σήμερα - και την επακόλουθη ανάγκη - επιθυμία να βρεθούν μόνα σε ένα μέρος, παράμερα, μακριά από τον κόσμο.

Το «Paramera» είναι ένας τόπος μαγικός. Είναι το πέρασμα από το πραγματικό στο φαντασιακό. Εκεί που ο χρόνος δεν υπάρχει και ο καθένας μπορεί να βρει το safe place του. Σε σκηνοθεσία Αlex Brack (Kartago Film, Berlin), είναι ένα video αγάπης και σεβασμού, που διαδραματίζεται σε διάφορες τοποθεσίες της Αττικής και περιγράφει μια ανέμελη, καλοκαιρινή και φρέσκια ιστορία αγάπης.

 

 

Ο Δημήτρης Παρίσης, μας παρουσιάζει ένα τραγούδι με στοιχεία λατιν και reggaeton με τίτλο «Δεσποινίς» σε μουσική και στίχους δικούς του.

Κυκλοφορεί από την Heaven Music και οπτικοποιήθηκε από τον John Li σε παραγωγή της Lenshoots Media Productions με την Αναστασία Γιούσεφ στον ρόλο της Δεσποινίδος.
Η Δεσποινίς, είναι ο τίτλος που πρέπει να ξανακερδίσει η γυναίκα του σήμερα, η γυναίκα που έχει υποστεί την περισσότερη υποβάθμιση από την κοινωνία, την μουσική και την σκληρή καθημερινότητα…



Ο Φώτης Δεληνικόλας (συνθέτης και κιθαρίστας, από την Αθήνα), έχοντας στο ενεργητικό του πολυάριθμα projects, συμμετοχές, μουσικά περάσματα και live εμφανίσεις ανά τον κόσμο, μας συστήνει την πρώτη προσωπική του δουλειά, που φέρει τον τίτλο "Alma".

Το "Alma", κυκλοφόρησε στις 28 Μάϊου και περιλαμβάνει 9 ορχηστρικές συνθέσεις, οι οποίες αφενός μεν διατηρούν έναν progressive metal χαρακτήρα, από την άλλη όμως, κάνουν πολύ έντονα περάσματα από διάφορα μουσικά είδη, πράγμα που αντικατοπτρίζει όλες τις επιρροές του καλλιτέχνη, από την αρχή της ύπαρξής του. Έντονα funk, jazz, rock & metal στοιχεία, δεμένα με ευφάνταστα riffs και εκτελεσμένα με απόλυτη τεχνική ακρίβεια..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου