Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021

Demetria και Κωνσταντίνα Μώρου σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένες είναι η τραγουδοποιός Demetria και η γλύπτρια Κωνσταντίνα Μώρου. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There! 

 

Γεννημένη το 2000, η Demetria (φωτο) αποφοίτησε (2018) από το Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης και τώρα σπουδάζει στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο: Τμήμα Μουσικών Σπουδών: Jazz Piano. Παίζει πιάνο, πλήκτρα, κρουστά, ντραμς, κιθάρα και τραγουδάει.
Η δουλειά της περιλαμβάνει το songwriting & composing, music performance, music production & mixing, sound design & foley και Audio Visual arts. Δημιουργεί τα πάντα στο home-studio της με έδρα την Κέρκυρα. Από το songwriting & την παραγωγή μουσικής μέχρι τη δημιουργία οπτικών απεικονίσεων του ήχου και της μουσικής της (όπως artworks, video art και mini animations).
Στα τελευταία τρία χρόνια, έχει κυκλοφορήσει μόνη της τρία άλμπουμ και πολλά άλλα singles, συμπεριλαμβανομένων και αρκετών συνεργασιών.
Έχει επίσης συνθέσει μουσική για ερασιτεχνικές ταινίες μικρού μήκους και πολλά άλλα projects.Το "Tomorrowland" είναι το ντεμπούτο single της για την Puzzlemusik. Ένα single από το επερχόμενο άλμπουμ της "Pillow Shifter" που θα κυκλοφορήσει στην αρχή του 2022. 


 

Η Κωνσταντίνα Μώρου (φωτο) είναι γλύπτρια, κεραμίστρια και δημιουργός bjd εικαστικής κούκλας. Έχει συμμετάσχει και βραβευτεί, σε πολλές ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 Το υπέροχο έργο της Κωνσταντίνας Μώρου – ηχηρό μήνυμα κατά της Γυναικοκτονίας

  

Στη φωτο, ένα τμήμα από το εξαιρετικό έργο της Κωνσταντίνας Μώρου με τίτλο «Γυναικοκτονία». Εκτίθεται στην Πανελλήνια Έκθεση Καλλιτεχνικής Κεραμικής στο Μαρούσι.

Το έργο, είναι ένας πίνακας με 24 μικρά κεραμικά πορτραίτα γυναικών από όλες τις φυλές της γης. Τα πορτραίτα αυτά ενώνονται μεταξύ τους με κόκκινο νήμα, που συμβολίζει το αίμα και τον κίνδυνο.

"Γυναικοκτονία , Γι' αυτές που δεν είδαν Γι' αυτές που δεν μίλησαν Γι' αυτές που δεν εισακούστηκαν"

Το έργο απέσπασε έπαινο στην πανελλήνια έκθεση καλλιτεχνικής κεραμικής 2021.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου