Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2022

Kit Kido και Kalte Nacht σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 22 Ιαν 2022, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένοι είναι η τραγουδοποιός Kit Kido και το dark σχήμα Kalte Nacht. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There!

Οι Kalte Nacht
είναι μία από τις καλύτερες ελληνικές Dark - synthwave μπάντες. Το όνομά τους στα γερμανικά, σημαίνει Κρύα Νύχτα. Μέλη είναι ο Νίκος Κωνσταντινίδης και η Μυρτώ Στύλου
Ο Νίκος, είναι επηρεασμένος από την σκηνή του ελληνικού new wave των ιστορικών συγκροτημάτων της δεκαετίας του 80 (South of No North, Metro Decay, ΑΝΤΙ, Λευκή Συμφωνία κ.α). Η Μυρτώ μένει εδώ και κάποια χρόνια στο Λονδίνο, είναι δασκάλα φωνητικής, αλλά και voice actor. Τελείωσε το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής στο Καποδιστριακό. Τραγουδίστρια, και στιχουργός, έχει περάσει από διάφορες μπάντες παρουσιάζοντας διάφορα είδη και συνδυάζοντας σχεδόν πάντα το τραγούδι με θεατρική σκηνική παρουσία.



Kit Kido
 είναι το προσωπικό πρότζεκτ της εξαιρετικής μουσικού Κατερίνας Κοζαδίνου
Η Κατερίνα με σπουδές Τζαζ στο Codarts (Rotterdam Conservatory) αρχικά, και αρκετές άλλες στη συνέχεια έφθασε να αναδειχθεί πρώτη και μοναδική Estill Master Trainer στην Ελλάδα. Έκανε το ντεμπούτο της στη δισκογραφία το 2021. Τελευταία της δουλειά είναι το “Moonbeam” από το επερχόμενο άλμπουμ Kit Kido που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022. 
Έχει επίσης παρουσιάσει και τα δύο singles  “Sharp Blade” και  “Bonnie & Clyde”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου