Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Οι The Synth-A σε Δημόσια Διαβούλευση

Το Σάββατο 15 Ιαν 2022
, στην εκπομπή Δημόσια Διαβούλευση του Μ.Νταλούκα, καλεσμένη είναι η Βενετία Ιωακείμ, του νέου αθηναϊκού σχήματος The Synth-A. Δεύτερο Πρόγραμμα ΕΡΤ 103.7 ώρα 9 με 10 το βράδυ. Be There!

Οι “The Synth-A” δημιουργήθηκαν το 2021 και έχουν έδρα την Αθήνα. Αποτελούνται από τον Σταύρο Van der Wilt στη σύνθεση της μουσικής και τη Βενετία Ιωακείμ στα φωνητικά και τους στίχους.

Δραστηριοποιούνται στον χώρο της διακόσμησης, του fashion design και φυσικά της μουσικής. Ο Σταύρος συνθέτει και ενορχηστρώνει για λογαριασμό διαφόρων καλλιτεχνών και έχει συμμετάσχει σε διάφορες αθηναϊκές μπάντες. Η Βενετία βάζει μουσική σε διάφορα bars της πόλης.

Εκτός από τη δημιουργία ενός μωρού το 2020 –προϊόν ενός θυελλώδους τρίμηνου έρωτα-, αποφάσισαν να δημιουργήσουν μαζί και μουσική.

Ο ήχος τους βασίζεται κυρίως σε αναλογικά modular synths. Οι μουσικές τους επιρροές αγγίζουν μία πολύ ευρεία γκάμα, η οποία ξεκινάει από την πειραματική ηλεκτρονική μουσική των 60s και του σήμερα και φτάνει μέχρι την κλασική μουσική και την Indie rock.

1 σχόλιο:

  1. η εν λογω εκπομπη δημοσια διαβουλευση 15 ιανουαριου 2022
    https://webradio.ert.gr/deytero-programma/dimosia-diavoulefsi-i-venetia-ioakim-ke-o-stavros-van-der-wilt-the-synth-a-sto-deftero-programma-103-7/

    ΑπάντησηΔιαγραφή